- 6,877

- 5,588

- 113

İstemedim ibanim vardı geçenden bende site attı sandım Enes mış hshdcOoo yüklü vurmuş
İstemedim ibanim vardı geçenden bende site attı sandım Enes mış hshdcOoo yüklü vurmuş
Yuuuhhhh gayKelle paça hiç içmedim desem linç yermiyim
yok oyle bir sey tahirin klasik sallamaları sakın inanmayin@makina123 dm gelmesini istermisin hahahahaha
En sevdiğim TahirimKelle paça yedim bende yeni geldim mis aw
Linç yermiyim diye korkuyordum yargı yedim 😂Yuuuhhhh gay
Yersinn😂lincle beraber kellede yersinKelle paça hiç içmedim desem linç yermiyim
Yooo ben inandım Tahir dürüst adamyok oyle bir sey tahirin klasik sallamaları sakın inanmayin
Seni ciddiye alan insan yok zaten forumda rahat ol sen puuhaaaHerkese gönderim sağlandı
Miktarı ben belirlemiyorum bana gönül koymayın koysanizda çok da umrumda değil herkese günaydın
@Daimon müsait olunca kilit vurabilirsin
TesekkurlerSeni ciddiye alan insan yok zaten forumda rahat ol sen puuhaaa
Seni övüyorum bozmasana hshdd ama valla akşam döndüğünde site attı sandım hareketlerden gördüm sonrayok oyle bir sey tahirin klasik sallamaları sakın inanmayin
Eline sağlık dostum ödülüm geldi, seviliyorsun ☘🥰🥰Herkese gönderim sağlandı
Miktarı ben belirlemiyorum bana gönül koymayın koysanizda çok da umrumda değil herkese günaydın
@Daimon müsait olunca kilit vurabilirsin
Esprisi bi tarafa enesle borç vermiyoruz birbirimize oldu mu pasliyoruz birbirimize 5k tabi şakaydıYooo ben inandım Tahir dürüst adam
Ya he he 😂Esprisi bi tarafa enesle borç vermiyoruz birbirimize oldu mu pasliyoruz birbirimize 5k tabi şakaydı
IBAN atmadin sen dostSilkerim parayı da pulu da herkesle muhabbet olmuyormuş bunu da anladık bugün. Adamina gore muamele ve muhabbet ederiz artık bundan böyle. Dostlar üzerine alınmasın.
Kanka isterse doğru olsun kimseyi ilgilemez bu ben şaka yapıyorumEsprisi bi tarafa enesle borç vermiyoruz birbirimize oldu mu pasliyoruz birbirimize 5k tabi şakaydı
İstemem, faturasının son günü geçmiş kim varsa onlara gönderIBAN atmadin sen dost