- 7,154
- 4,707
- 113
TesekkurlerValla ben hakliyken shellac beni 3kere banladi. Uslup diyor bana sjsjsj kurtaran ve kansiz dokunulmazlik kazanmislar bilemedim 😆
TesekkurlerValla ben hakliyken shellac beni 3kere banladi. Uslup diyor bana sjsjsj kurtaran ve kansiz dokunulmazlik kazanmislar bilemedim 😆
Kralxinho mu ne öyle biseydi birinin multi si zaten beni çok eskiden tanıyormuş sözdeKim o dost
Onlar işin bugini bulmuşlarValla ben hakliyken shellac beni 3kere banladi. Uslup diyor bana sjsjsj kurtaran ve kansiz dokunulmazlik kazanmislar bilemedim 😆
iyi yapmış takdir ettimSağa sola iban atıp para istemeye başladı herkesten
forumun yuksek cogunlugu durust sevmiyor yanlizneden banlandı iyi cocuktu en azından forumun yuzdelık kısmı gibi kolpa değildi
Kansızı bilmiyorum ama kurtaran her türlü ihlali gerçekleştirdi forumda 😂😂Valla ben hakliyken shellac beni 3kere banladi. Uslup diyor bana sjsjsj kurtaran ve kansiz dokunulmazlik kazanmislar bilemedim 😆
Sana 1 hafta veriyorum bakalım dayanır mısın o kadarforumun yuksek cogunlugu durust sevmiyor yanlizyalak ve kolpalar in durust net insanlar out
Bizde çok para dağıttık diye suçluyuz dost nabcan isteKansızı bilmiyorum ama kurtaran her türlü ihlali gerçekleştirdi forumda 😂😂
Karakter meselesi kankaYav kanka hepimiz parasiz kaliyoruz dostlarla al ver yapiyoruz ama bunların ki artik inanilmaz bi seviye.
Ww nin en büyük counterı kim oyundaiyi yapmış takdir ettim
öpeni severler bırader bu is boyledır sende opmeye basla senı de severlerforumun yuksek cogunlugu durust sevmiyor yanlizyalak ve kolpalar in durust net insanlar out
Kansizla benim de bir problemim yok ama bugun sey yazmis onu gorum. Dolandiriyorum ve rahatim para da vermiyorum tarzi ir sey yazmis o yuzren dedim sjshshsKansızı bilmiyorum ama kurtaran her türlü ihlali gerçekleştirdi forumda 😂😂
Osimhenin her hafta hayatında ilginç parasal problemler çıkıyor. Bi gün gelecek kanka çatıya yıldırım düştü çatıda delik acildi yağmur içeriye giriyor para lazım derse şaşırmam.Yav herkesin zamanla arasi bozuluyor duzeliyor bir sekilde asiyorsun ortadaki sorunu fakat bu osimhen denen eleman yeminle ışıklarda öncama atlayan veletler gibiydi. Ve sanirim dogustan utanma duygusundan arindirilmisti
Yav yat uyu
Ben seni bilmem dostum ne iyiliğini gördüm ne kötülüğünü o yüzden yorum yapamam şimdi ama kurtarandan gördüm bişeylerBizde çok para dağıttık diye suçluyuz dost nabcan iste
:*öpeni severler bırader bu is boyledır sende opmeye basla senı de severler