neden banlandı iyi cocuktu en azından forumun yuzdelık kısmı gibi kolpa değildi
Kim o dostOnun ben amk dün bütün gün banliydim cibiliyetini sıktığım için
Yav yat uyuneden banlandı iyi cocuktu en azından forumun yuzdelık kısmı gibi kolpa değildi
Biri daha vardi dostlar yerden İzmarit toplayıp içiyorum sigara parası verirmisiniz diyordu ardamar kalmamış insanlarda izmarit toplasan da demezsin bunuYav herkesin zamanla arasi bozuluyor duzeliyor bir sekilde asiyorsun ortadaki sorunu fakat bu osimhen denen eleman yeminle ışıklarda öncama atlayan veletler gibiydi. Ve sanirim dogustan utanma duygusundan arindirilmisti
Valla ben hakliyken shellac beni 3kere banladi. Uslup diyor bana sjsjsj kurtaran ve kansiz dokunulmazlik kazanmislar bilemedim 😆Kurtarılamayan ilginç bir şekilde banlanmıyor dost adam forumdaki bütün ihlalleri gerçekleştirdi daha uyarıldığını görmedim 😂😂 ben hiçbirşey yapmadan 1 ayda 2 kez banlandım 😂😂
Sağa sola iban atıp para istemeye başladı herkestenneden banlandı iyi cocuktu en azından forumun yuzdelık kısmı gibi kolpa değildi
Benide çok kışkırttı da umursamayınca iyice bozuldu uzadı gitti 😂😂Onun ben amk dün bütün gün banliydim cibiliyetini sıktığım için
Yav kanka hepimiz parasiz kaliyoruz dostlarla al ver yapiyoruz ama bunların ki artik inanilmaz bi seviye.Biri daha vardi dostlar yerden İzmarit toplayıp içiyorum sigara parası verirmisiniz diyordu ardamar kalmamış insanlarda izmarit toplasan da demezsin bunu
İlerleme var dost sende. İnanıyorum ki yakın zamanda ilim irfan sahibi olacaksinparasizken alingan oluyor insan