- 7,293
- 5,827
- 113
Sana demedim be topram attığımı da hatırlamıyorum sana vallaGereksiz mi oldum ayıpsın toprağım.
Sana demedim be topram attığımı da hatırlamıyorum sana vallaGereksiz mi oldum ayıpsın toprağım.
Ciddi misin sen? Darısı kurtaranın başına diyelim o zaman 🧐🥸Osimhen uçtu melek oldu
Osikim banlandı
Ban imandandır.Şu forum ne rahatladı son banlardan sonra hocam. Ferahladık
Ban sebebi?
Harbi mi laOsimhen uçtu melek oldu
sayılarda yakın çok iyiMuazzam son pere kalan
Onun çoktan banlanması lazım normalde de işte niyeyse kaldı o. Shellacın hafif sinirli anına denk gelse o da uçacakCiddi misin sen? Darısı kurtaranın başına diyelim o zaman 🧐🥸
Faga cemsin kralxinho aklıma gelenler bunlar benimdeCiddi misin sen? Darısı kurtaranın başına diyelim o zaman 🧐🥸
Yoğun comerlik ve sempatiklikBan sebebi?
Ne olabilir sence 1 tane ihtimal varBan sebebi?
bir rapor parası tutturmuş gidiyorduOsimhen uçtu melek oldu
Alınganlığim üzerimde toprağım. O zaman ben yoktum forumda doğru.Sana demedim be topram attığımı da hatırlamıyorum sana valla
Kurtarılamayan ilginç bir şekilde banlanmıyor dost adam forumdaki bütün ihlalleri gerçekleştirdi daha uyarıldığını görmedim 😂😂 ben hiçbirşey yapmadan 1 ayda 2 kez banlandım 😂😂Harbi mi la
Kralxhinho aynen durup durup millete sarıyor 🥸Faga cemsin kralxinho aklıma gelenler bunlar benimde
parasizken alingan oluyor insanAlınganlığim üzerimde toprağım. O zaman ben yoktum forumda doğru.