@murobaşkan  liste çıkaracak  5 kişiye ulaşılacak  toplam
								Daım ola terbıkler@murobaşkan liste çıkaracak 5 kişiye ulaşılacak toplam
Ryv reis@murobaşkan liste çıkaracak 5 kişiye ulaşılacak toplam
Bı baksana reis mesajlara sonra miSen sonradan geldin
Dostum dağıtım diye birşey denmemiş zaten aklımda 3 kişi var onlara ulaşcam demişEn bastan beri takip ediyorum. Kurallar nasıl bilmiyorum beyler bı yuzden soruyorum liste nasıl belirlendi belli mi diye
Kesene bereket reisim.@murobaşkan liste çıkaracak 5 kişiye ulaşılacak toplam
Ben sana ana bacı falan katmadim, benim kutsalımda öyle küfürler yok kardeşim. Sen kendi kendine vermiyorum demeye basladin hoş sıkıntı yok benim için. En azından kepazeliğinle yaşarsın daha da alintalio yazma300 TL için ana bacı katiyolsr sen bunlardan şeref mi bekliyorsun
Eyvallah kesene bereket kanka @murobaşkan adamdır@murobaşkan liste çıkaracak 5 kişiye ulaşılacak toplam
Ins bizi de alır da senden ilk defa ödül alıp roll acarim@murobaşkan liste çıkaracak 5 kişiye ulaşılacak toplam
Kazandığı 2 kurusuda dagitti gene yav bide begenmiyonuz@murobaşkan liste çıkaracak 5 kişiye ulaşılacak toplam
Kazancın daim olsun@murobaşkan liste çıkaracak 5 kişiye ulaşılacak toplam
Son el yok mu kral@murobaşkan liste çıkaracak 5 kişiye ulaşılacak toplam
Kesene bereket reis@murobaşkan liste çıkaracak 5 kişiye ulaşılacak toplam
Liste belli mi? @murobaşkan@murobaşkan liste çıkaracak 5 kişiye ulaşılacak toplam
Kuralları bilmiyorum tam o yüzden yazdım reis . Tamamdır girmem o muhabbet eBu liste muhabbetine dalgasina bile çok girme, şikayet ederler banlanirsin diyim
Yoo problem değil mümkünse de beni gördüğün her yerde dile getirBen sana ana bacı falan katmadim, benim kutsalımda öyle küfürler yok kardeşim. Sen kendi kendine vermiyorum demeye basladin hoş sıkıntı yok benim için. En azından kepazeliğinle yaşarsın daha da alintalio yazma
Kesene bereket@murobaşkan liste çıkaracak 5 kişiye ulaşılacak toplam
Daim olsun kral@murobaşkan liste çıkaracak 5 kişiye ulaşılacak toplam
Liste Yasak Reis..@murobaşkan liste çıkaracak 5 kişiye ulaşılacak toplam