Mamoste dost cok takmaz yazilanlariStres bu şekilde atılmaz dost insanız sonuçta konu sahibinin rolünü kimse pix edemez ama
Mamoste dost cok takmaz yazilanlariStres bu şekilde atılmaz dost insanız sonuçta konu sahibinin rolünü kimse pix edemez ama
Dostum @Mamoste kankamın konusunda tartışmazmısınız lütfen. Tek dostumun konusunun kirlenmesine müsade etmem 😂😂Konuyu biz kapattıkta zaten. Neyse neyse sana da eyvallah 🤣🤣🤣 yuttum bunu keskin
Sinyal sonsuz 😃Dostum @Mamoste kankamın konusunda tartışmazmısınız lütfen. Tek dostumun konusunun kirlenmesine müsade etmem 😂😂
Sadece bu konu değil ki az önce açılan tüm konular da ayni seyler yazılıp çizildi hoş değil bunlar 200 300 lira için insan kendini düşürmemeli insan olan insana yakışmaz hareketler bunlar yanlışMamoste dost cok takmaz yazilanlari![]()
Kitabın ortasından konuştun ErhanımSadece bu konu değil ki az önce açılan tüm konular da ayni seyler yazılıp çizildi hoş değil bunlar 200 300 lira için insan bu kendini düşürmemeli insan olan insana yakışmaz hareketler bunlar yanlış
Konumuz vardi orasıda kapanmış rollere geliyoruz millet hangi telden çalıyorlar belli değil bu yasta akil verelim desek oda haddimize değil ee biz ne yapalım dost sen soleKitabın ortasından konuştun Erhanım
Biz kavga etmedik dostla konustuk sadeceLa maç takip etmeye geldik ayda yolda bir adamlar kavga ediyor hey allahım
Kitabın adı nasrettin hoca mı 🥳😂Kitabın ortasından konuştun Erhanım
Valla konu niye kapandı anlamadım sordum cevapta gelmedi adminlerden insanlar 2 roll yapıyor adam arka planda kendiside yapar konu açmaz istese insanda zevk istek bırakmıyorlarKonumuz vardi orasıda kapanmış rollere geliyoruz millet hangi telden çalıyorlar belli değil bu yasta akil verelim desek oda haddimize değil ee biz ne yapalım dost sen sole
Tutulacak bişey yok dost bende bişey almadım bende takip ettim ne yapmam lazım adamin parasina karisamamKonuyu biz kapattıkta zaten. Neyse neyse sana da eyvallah 🤣🤣🤣 yuttum bunu keskin
Yine wonn olmaya yakın atar@Mamoste beklemedeyiz dost
Zaten sırf bu yüzden muhabbet konusu açmak istiyoruz o konuda kapaniyor valla forum iyice zivadan cikmis artik ins düzelir yoksa çoğu eski uye foruma girmez artik benceValla konu niye kapandı anlamadım sordum cevapta gelmedi adminlerden insanlar 2 roll yapıyor adam arka planda kendiside yapar konu açmaz istese insanda zevk istek bırakmıyorlar
Cogu girmiyor zatenZaten sırf bu yüzden muhabbet konusu açmak istiyoruz o konuda kapaniyor valla forum iyice zivadan cikmis artik ins düzelir yoksa çoğu eski uye foruma girmez artik bence
Erhanım bak konu kapandı ama sen ve bir arkadaş çöp ettiniz konuyu. Sadece beğeniyorum yazdıklarını cevap da vermiyorum dost ama siz neyi tartışıyor yada konuşuyorsunuz ki dahaZaten sırf bu yüzden muhabbet konusu açmak istiyoruz o konuda kapaniyor valla forum iyice zivadan cikmis artik ins düzelir yoksa çoğu eski uye foruma girmez artik bence