Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Mamoste | Kasa 5k Hedef 20k

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sametcan80

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,937
2,911
113
Bunu da müsait olunca müsait bir yerine sok kardesim tamam mı ne boş adammisinz ya
Öyle dedin parayı sen aldın. Deseydın başka arkadaş haketti bak haksızlık oluyor diye?? Neyse bizi bağlamaz dost. Sok mok ileri kaçıyorsun terbiyeli konuş ki ayarımız bozulmasın ban yemeyelim. Konu açarken dostlarını etiketle yeter bunlara sadece dağıtım diye. Çok şey istemiyoruz

KANSIZ

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,527
3,089
113
Öyle dedin parayı sen aldın. Deseydın başka arkadaş haketti bak haksızlık oluyor diye?? Neyse bizi bağlamaz dost. Sok mok ileri kaçıyorsun terbiyeli konuş ki ayarımız bozulmasın ban yemeyelim. Konu açarken dostlarını etiketle yeter bunlara sadece dağıtım diye. Çok şey istemiyoruz
Krdsm ben adam dan karşılıklı aldım o parayı illa dm lerimi atayim sen inan diye ya

sametcan80

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,937
2,911
113
Ya dost niye öyle düşünüyorsun o olay etkinlik sahibi kansiz arkadaşa kendi gönlünden vermiş
Bu konuda kimseyi yargılamaya hakkın yok rol sahibi ister verir ister vermez
Olaya çok başka baktın dost biz bişey demiyoruz yahu. Etiket atın konu başına diyoruz sadece adamlar belli zaten diyoruz. Doghan dan çok kimse diyemez bugün hakettim diye

MR.YK

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,301
5,810
113
Hadi gelsin 2 go go 2.1 orana tamam bu iş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...