Öyle dedin parayı sen aldın. Deseydın başka arkadaş haketti bak haksızlık oluyor diye?? Neyse bizi bağlamaz dost. Sok mok ileri kaçıyorsun terbiyeli konuş ki ayarımız bozulmasın ban yemeyelim. Konu açarken dostlarını etiketle yeter bunlara sadece dağıtım diye. Çok şey istemiyoruzBunu da müsait olunca müsait bir yerine sok kardesim tamam mı ne boş adammisinz ya
2 gun yedi yarin gelir. Bugun 1500 yovmiyeye findik toplamaya gitti demin yazmis mahfoldum 500 at diyeÇoktan dir ban yememişti zaten neyse gelir 1 2 gune sikinti yok
Won bu
Bol şans
Çok şükür 2 3 günde olsa kurtuldukÇoktan dir ban yememişti zaten neyse gelir 1 2 gune sikinti yok
Senin sesin cok çıkmıyor bu aralar dostÇoktan dir ban yememişti zaten neyse gelir 1 2 gune sikinti yok
Tebrikler dost
Krdsm ben adam dan karşılıklı aldım o parayı illa dm lerimi atayim sen inan diye yaÖyle dedin parayı sen aldın. Deseydın başka arkadaş haketti bak haksızlık oluyor diye?? Neyse bizi bağlamaz dost. Sok mok ileri kaçıyorsun terbiyeli konuş ki ayarımız bozulmasın ban yemeyelim. Konu açarken dostlarını etiketle yeter bunlara sadece dağıtım diye. Çok şey istemiyoruz
Olaya çok başka baktın dost biz bişey demiyoruz yahu. Etiket atın konu başına diyoruz sadece adamlar belli zaten diyoruz. Doghan dan çok kimse diyemez bugün hakettim diyeYa dost niye öyle düşünüyorsun o olay etkinlik sahibi kansiz arkadaşa kendi gönlünden vermiş
Bu konuda kimseyi yargılamaya hakkın yok rol sahibi ister verir ister vermez
Boşver dost muhatap olmaya değmezBunu da müsait olunca müsait bir yerine sok kardesim tamam mı ne boş adammisinz ya
Dediğin gibi ise eğer sadece senin durum için sadece senden özür dilerim ama öyleyseKrdsm ben adam dan karşılıklı aldım o parayı illa dm lerimi atayim sen inan diye ya
Sen 2.adim yolla elimiz titriyor doat😃Boşver dost muhatap olmaya değmez
Tüm suç sende niye biliyormusun birseyleri ispatlama çabasına girdiğin için. Salla gitsin kime ne anlatiyonKrdsm ben adam dan karşılıklı aldım o parayı illa dm lerimi atayim sen inan diye ya