Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Mamoste | Kasa 5k Hedef 20k

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mossione

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,358
1,805
113
Kaçıncı adımdaydık entrikadan kaybolduk

MR.YK

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,303
5,810
113
La maç takip etmeye geldik ayda yolda bir adamlar kavga ediyor hey allahım

mossione

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,358
1,805
113
Konumuz vardi orasıda kapanmış rollere geliyoruz millet hangi telden çalıyorlar belli değil bu yasta akil verelim desek oda haddimize değil ee biz ne yapalım dost sen sole
Valla konu niye kapandı anlamadım sordum cevapta gelmedi adminlerden insanlar 2 roll yapıyor adam arka planda kendiside yapar konu açmaz istese insanda zevk istek bırakmıyorlar

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
23,870
22,233
113
Valla konu niye kapandı anlamadım sordum cevapta gelmedi adminlerden insanlar 2 roll yapıyor adam arka planda kendiside yapar konu açmaz istese insanda zevk istek bırakmıyorlar
Zaten sırf bu yüzden muhabbet konusu açmak istiyoruz o konuda kapaniyor valla forum iyice zivadan cikmis artik ins düzelir yoksa çoğu eski uye foruma girmez artik bence

sametcan80

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,937
2,911
113
Zaten sırf bu yüzden muhabbet konusu açmak istiyoruz o konuda kapaniyor valla forum iyice zivadan cikmis artik ins düzelir yoksa çoğu eski uye foruma girmez artik bence
Erhanım bak konu kapandı ama sen ve bir arkadaş çöp ettiniz konuyu. Sadece beğeniyorum yazdıklarını cevap da vermiyorum dost ama siz neyi tartışıyor yada konuşuyorsunuz ki daha

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...