Gerek yoktu kanka zaten senin yerine karar veriyorlardıGeldim
Sakin gelGeldim
Gel reis bekliyoruzGeldim
hoşgeldin dostGeldim
Burda şunu farkettim biri kendi fikrini söyledimi diğer 2 3 kişi rolcüye yalakalık için ve ödül dışı etmek için iftira ve ezmeye çalışıyor herkes karakterine yakışanı yapıyorherkes neden birbirine ayar verme derdinde herkes kendi fikrini söyleyebilir sizlerin fikirlerine uymak zorundamı ? herkesin söylemlerine saygı gösterin kafanıza yatmıyorsa cevap vermek zorunda değilsiniz.
Ne yaşandı burda bilmiyorum ancak işten biraz önce çıktım o yüzden de biraz gecikme yaşandıGerek yoktu kanka zaten senin yerine karar veriyorlardı
Dostum sende biraz sakin ol germe ortamıAl işte bi zirto daha çıktı piyasaya
Ozaman roll sahibi bizim kuponları takip etsinBence parayı komle çeksin bize atsın biz devam edelim nasıl dikir
AynenBurda şunu farkettim biri kendi fikrini söyledimi diğer 2 3 kişi rolcüye yalakalık için ve ödül dışı etmek için iftira ve ezmeye çalışıyor herkes karakterine yakışanı yapıyor
Aynen kanka kopmle çekde millete ver parayı hadi hahahahahahNe yaşandı burda bilmiyorum ancak işten biraz önce çıktım o yüzden de biraz gecikme yaşandı
Milletin acelesi var sanırım
Singapır basket zaten yaktı bizi reisBence parayı komle çeksin bize atsın biz devam edelim nasıl dikir
Ahahha cidden iyiydi bu 😀😂Ozaman roll sahibi bizim kuponları takip etsin![]()
Kaçıncı hesap bu dostherkes neden birbirine ayar verme derdinde herkes kendi fikrini söyleyebilir sizlerin fikirlerine uymak zorundamı ? herkesin söylemlerine saygı gösterin kafanıza yatmıyorsa cevap vermek zorunda değilsiniz.