düzgün konuş adabını bil. ben eski üyeyim ve burda da kimseye yanlış yapmamış biriyim. benim ağzımı açtırma.Al işte bi zirto daha çıktı piyasaya
düzgün konuş adabını bil. ben eski üyeyim ve burda da kimseye yanlış yapmamış biriyim. benim ağzımı açtırma.Al işte bi zirto daha çıktı piyasaya
Biz burda 5-6 yıllık aktif uyeyiz adam 1 aylık üye rol sahibinin neyapacagina yön vermeye çalışıyor bu saçmalık degilmiherkes neden birbirine ayar verme derdinde herkes kendi fikrini söyleyebilir sizlerin fikirlerine uymak zorundamı ? herkesin söylemlerine saygı gösterin kafanıza yatmıyorsa cevap vermek zorunda değilsiniz.
2. hesapKaçıncı hesap bu dost
Kumarr GIDIKKLARR ADAMI,,saati maati olmazz ,krizi gelmesin yeter kiTebrikler @Mamoste 6 dedin erken gelmişsin
Ne bilim kanka yok çek parayı yok yeter bu kadar falan filan anlamadım gittiNe yaşandı burda bilmiyorum ancak işten biraz önce çıktım o yüzden de biraz gecikme yaşandı
Milletin acelesi var sanırım
Katılım 17 Temmuz 2025düzgün konuş adabını bil. ben eski üyeyim ve burda da kimseye yanlış yapmamış biriyim. benim ağzımı açtırma.
Yok reis karar senin bakma bunlara 🙃Ne yaşandı burda bilmiyorum ancak işten biraz önce çıktım o yüzden de biraz gecikme yaşandı
Milletin acelesi var sanırım
Tm kardeşim haklısın ama sakin olLan angut burda fikir beyan edilecek bir konu yok adam ya devam eder ya çeker iki seçenek var zaten. İki seçeneği de değerlendirecek durumdadır zaten. Neyin fikrini beyan ediyon, görende milli güvenlik toplantısında fikir beyan ediyor
Dubaicikolatasi senmisin borcunu öde2. hesap
@Shellac reis bu beni yolda görse abi çekecek bana burda neler diyor bunu uyarırmısnLan angut burda fikir beyan edilecek bir konu yok adam ya devam eder ya çeker iki seçenek var zaten. İki seçeneği de değerlendirecek durumdadır zaten. Neyin fikrini beyan ediyon, görende milli güvenlik toplantısında fikir beyan ediyor
Sessizce uzaklaştım…Bundan sonra 2023 den sonra kayıt olanları almayacam konulara hahahahahah
Dost girme polemiğe adam rol yapıyor boşver mamosteye ayıp olur mamostede zaten farkındadır gerek yokLan angut burda fikir beyan edilecek bir konu yok adam ya devam eder ya çeker iki seçenek var zaten. İki seçeneği de değerlendirecek durumdadır zaten. Neyin fikrini beyan ediyon, görende milli güvenlik toplantısında fikir beyan ediyor
sen kendini neden bu kadar önemli biri olarak görüyorsun anlamış değilim. kendi fiki,rlerini insanlara empoze etmeye çalışma. az sus da ayar verme işlerini bırak. önce insanların ne dediklerine saygı göster ve konuşma üslubunu sana konuşulan gibi yapma ki sana saygı duyulsun.Lan angut burda fikir beyan edilecek bir konu yok adam ya devam eder ya çeker iki seçenek var zaten. İki seçeneği de değerlendirecek durumdadır zaten. Neyin fikrini beyan ediyon, görende milli güvenlik toplantısında fikir beyan ediyor
Laaaa 1 sene ile kurtarıyoruzBundan sonra 2023 den sonra kayıt olanları almayacam konulara hahahahahah