http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Mamoste / Kasa 3700 Hedef ---

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

AllanSaintMaximin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
31,669
21,382
113
Haklısın ama konusunda belirtmeli o kişilerde saatlerce konuvtakip ediyor ettirmiyecenbozan dost
Abi Allah aşkına hangimiz rol açarken takip edenlere bakıyoruz çoğumuz gidip maçı takip ediyoruz gol olunca konuya geliriz adam maçı mi takip etsin rolde kim var onu mu takip etsin

jakadal5252

Ah ulan rıza
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,767
6,059
113
Benim mülayimle vw mamoateyle muhabbetim yok hatta 3 5 ay önce burda ikisine giydirsim belki hatırlar @Mülayim6060 senle bir samimiyetimde yok demişsini cwvresıne verıyor folan vermeyevej olsa ilk bana vermez and olaun. Mülayimin adını bile bilmem etmem. 46. Sayfaya kadar roll zaten bitti o ana kadar nerdeyse dünya mesaj atıp maç takip etmişim bana kimse haketmedi diyemez valla üatümede almıyorum

keskin4455

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
35,701
13,131
113
Dostum seni severim bana gücenme ama bu konuda malesef haklılar rol açmayp bu işi meslek haline getirenler var, bende buna karşıyım rol yapan etkinlik yapan adam faydalansin
Rol konusuna dediğim bir şey hakiki olabilir ama konu başında belirtsin yada Yönetim böyle bir karar alma şansı varmı yok
Ama üye kendisi kural koyamaz benim düşüncem
He benim bu formda kimseyle bir sorunum olmadı olmazda sende seviliyorsun dost

fearjr1992

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
27,554
16,633
113
Herkes kendi rolünde şartını belirliyor zaten bence de rol acmamis kimseye faydası olmayan adamın zırnık almaya hakkı yok ki bu direk uyanıklığa girer. Bende rol açtığımda direk ölücüler gelmesin diyorum mesela
Mesela sen şimdi roll açsan ben sana son adımda gelip bol şans daim olsun desem bile bana Dm atar iban at dost dersin ama saçma sapan adamlar etkinlik açmayan kimseye dokunmayan adamlar 300-500 yolumu bulayım diye takip edip parayı alıp uzuyor onu anlamıyorum bende:

cenk55

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,027
4,505
113
İbanlari bana yazmayin @Mamoste bana attığında başka arkadaş a hallettiriim ben
Bu son 2 rol undan önce @Mamoste
Hepp kayıp hepp kayıptır
Dünyalarını verdi bu adam 2 gün,takipledim ordan biliyorum,,bunlar niye konuşulmuyor ki acaba,,az birazz nefes almıştır sadece buu,,genede güzellik peşinde ne diyelim 1 i 1000 olsun,tşklerr

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...