Herkes kendi rolünde şartını belirliyor zaten bence de rol acmamis kimseye faydası olmayan adamın zırnık almaya hakkı yok ki bu direk uyanıklığa girer. Bende rol açtığımda direk ölücüler gelmesin diyorum mesela14 tane adam seçilmiş ne kendi çevresi iyi misin.
Abi Allah aşkına hangimiz rol açarken takip edenlere bakıyoruz çoğumuz gidip maçı takip ediyoruz gol olunca konuya geliriz adam maçı mi takip etsin rolde kim var onu mu takip etsinHaklısın ama konusunda belirtmeli o kişilerde saatlerce konuvtakip ediyor ettirmiyecenbozan dost
Rol konusuna dediğim bir şey hakiki olabilir ama konu başında belirtsin yada Yönetim böyle bir karar alma şansı varmı yokDostum seni severim bana gücenme ama bu konuda malesef haklılar rol açmayp bu işi meslek haline getirenler var, bende buna karşıyım rol yapan etkinlik yapan adam faydalansin
Mesela sen şimdi roll açsan ben sana son adımda gelip bol şans daim olsun desem bile bana Dm atar iban at dost dersin ama saçma sapan adamlar etkinlik açmayan kimseye dokunmayan adamlar 300-500 yolumu bulayım diye takip edip parayı alıp uzuyor onu anlamıyorum bende:Herkes kendi rolünde şartını belirliyor zaten bence de rol acmamis kimseye faydası olmayan adamın zırnık almaya hakkı yok ki bu direk uyanıklığa girer. Bende rol açtığımda direk ölücüler gelmesin diyorum mesela
Bu son 2 rol undan önce @Mamosteİbanlari bana yazmayin @Mamoste bana attığında başka arkadaş a hallettiriim ben