- 8,115
- 4,487
- 113
Makina tam bi ahrazdı masmalesefKansız ile makina banlanmis dhdhdhdg
Makina tam bi ahrazdı masmalesefKansız ile makina banlanmis dhdhdhdg
Duvar mı ne var ya atlas 3 I ile kafayı bozan dostÇok hoş şeyler değil bunlar eniiste. Onu kim yaptıysa çok ayıp yapmış.
Bi de kendi yazmış marka üye diye profile bulaşık makinasıMakina tam bi ahrazdı masmalesef
100k 100k basan adam 300 e düşüyor işte bu işler böyleBilmiyom valla enişte sen daha iyi bilirsin ama herif bize borç taktı ve rahatlıkla vermicegini falan söylüyordu, sevindim vallahi ban yemesine 😂
Ahahaha 😂 😂 😂Kumbara bet destek o be ben yakaladım onu bob sonra padişahbete geçti aralarda da forumdaydı bizden bir şey kaçmaz itiraf ettirecem ona bir gün
Enıste gordum anteplı sıkayetı valızı cekmıs koymus sıkayete yarıldım puahahhssh100k 100k basan adam 300 e düşüyor işte bu işler böyle
Has dostum kansiz banlanmiş mi vay be oldumu şimdi bu😀Kansız ile makina banlanmis dhdhdhdg
Yok ben ferdiye benzetmedim. Ferdiyi özledik ama beni duyuyorsan ses ver ferdi. Söz para istersen ifşa etmemKimsenin adamı değilim dost ondandır hele Ferdi hiç değilim. Beni Ferdiye benzetiyorlar ilk üye olduğumda da Ekrem diyorlardı. Kimlik fotosu mu atsam buraya ne yapsam bilemedim.
Valla enişte konudan bağımsız doğru insanlara yatırım yapmak lazım. Malatyaliya rollden ödül attım. Kazandı o da roll açıp bana dm atıyo lazımsa atayım diyo ruh hastası 🤣100k 100k basan adam 300 e düşüyor işte bu işler böyle
Olsun be engelli adam boşver ne çekti bilmiyoruz belki evde kaldı çok kafayı sıyırdı zamanında öyle yaktı beyni Allah hepimizin yardımcısı olsun metin kardeşimEnıste gordum anteplı sıkayetı valızı cekmıs koymus sıkayete yarıldım puahahhssh
Arif efendiiiiiiiiiiiiiiiiii 😡😡😡Valla enişte konudan bağımsız doğru insanlara yatırım yapmak lazım. Malatyaliya rollden ödül attım. Kazandı o da roll açıp bana dm atıyo lazımsa atayım diyo ruh hastası 🤣
Orası olede engellıysende ınsanlarla dalga grcmessınOlsun be engelli adam boşver ne çekti bilmiyoruz belki evde kaldı çok kafayı sıyırdı zamanında öyle yaktı beyni Allah hepimizin yardımcısı olsun metin kardeşim
Eksik işte tahtalar kaybetmiş bazılarını ya da koyayım antepliye sana bir şey olmasın 😂Orası olede engellıysende ınsanlarla dalga grcmessın
Biraz delilik varmış ben de de dost.Valla enişte konudan bağımsız doğru insanlara yatırım yapmak lazım. Malatyaliya rollden ödül attım. Kazandı o da roll açıp bana dm atıyo lazımsa atayım diyo ruh hastası 🤣
Yeni adı haysiyetsizle yakında aramıza katılır kankaHas dostum kansiz banlanmiş mi vay be oldumu şimdi bu😀
Dolandırıcı daha çok yakışır ona dost 😂Yeni adı haysiyetsizle yakında aramıza katılır kanka
Erken kaçtı bugün enişte vardır onda bir slot kasasi 😂Adaş kayboldu bi 200 yaktı heralde usul usul 1 liradan spin atıyor
Pislik, sapık, cani, benzeri niklere dikkat edelim dost. Şeytan aramızda geziyor olabilirYeni adı haysiyetsizle yakında aramıza katılır kanka