http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Malatyali44 / Kasa 500 Hedef 2K

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

AllanSaintMaximin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
32,336
22,194
113
Geçen bi tanesi vardı, aynı anda 4 roll takip ediyordu ben 1 rolldeyim. Bakıyorum ne yazarsam aynısı yazıyor. Mahsustan arsenal gol yazdım. O da aha arsensl gol attı yazdı. Halbuki aski bile yok maçta vay dedim babanın çanağına. Kim takip ediyirsa aynılarını yaz sonra takip ettim de, güzel iş
Saplama makinası Ahmet vardı o bı konuya girdi mi diğerlerinin esamesi okunmazdi

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
81,123
88,237
113
Kansız iyi cocuktu niye böyle oldu enişte sen bilirsin. Her kazandığında ödülümu otomatik atardı😀
Ben söyleyim neden öyle attı attı parayı sıfırladı krize girdi
bakıyor attıklarına çoğundan para gelmedi kısa vadede bu da bu sefer borç sinemasına girdi at kanka vericem at hemen dönüyorum akşama sende pazartesi maaş yatıyor falan
Bir kısmını topladı sonra vermiyorum kimseye dedi

AllanSaintMaximin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
32,336
22,194
113
Kansız iyi cocuktu niye böyle oldu enişte sen bilirsin. Her kazandığında ödülümu otomatik atardı😀
Kanka sana iyi diye iyi olduğunu düşünmen normal tabi ama mesela metine de herkes dolandırıcı der ama ben gözüm kapalı 50 TL mi metine emanet ederim

Mülayim6060

Mülayim SERT
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,730
24,273
113
Ben söyleyim neden öyle attı attı parayı sıfırladı krize girdi
bakıyor attıklarına çoğundan para gelmedi kısa vadede bu da bu sefer borç sinemasına girdi at kanka vericem at hemen dönüyorum akşama sende pazartesi maaş yatıyor falan
Bir kısmını topladı sonra vermiyorum kimseye dedi
Borç vermesinler enişte kumarbaza borçmu verilir. herkez için söylüyorum sadece kansız için değil. 7.24 kumar oynayan adama borç para verilmez akıl mantık işi değil. Şans parası atarsın kazandığında beni unutma der geçersin

ahmetcansarac61

İyi bak hastana sor beni ustana
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,089
4,414
113
Mavibet 20 lira kayıp bonusu verecek 1.5 saat oldu vermedi rezalet ya 500 orana basacaktım ne güzel

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...