- 32,336
- 22,194
- 113
@wasilBen maas alan adamdan para ıstemem haram kazandıysa ona adayım puahaj
@wasilBen maas alan adamdan para ıstemem haram kazandıysa ona adayım puahaj
O tam pır yılan benden sınsı herıf
Saplama makinası Ahmet vardı o bı konuya girdi mi diğerlerinin esamesi okunmazdiGeçen bi tanesi vardı, aynı anda 4 roll takip ediyordu ben 1 rolldeyim. Bakıyorum ne yazarsam aynısı yazıyor. Mahsustan arsenal gol yazdım. O da aha arsensl gol attı yazdı. Halbuki aski bile yok maçta vay dedim babanın çanağına. Kim takip ediyirsa aynılarını yaz sonra takip ettim de, güzel iş
Ben söyleyim neden öyle attı attı parayı sıfırladı krize girdiKansız iyi cocuktu niye böyle oldu enişte sen bilirsin. Her kazandığında ödülümu otomatik atardı😀
Maasla burda dağıtım yapılmaz ama o konuda haklıO tam pır yılan benden sınsı herıf
Bende ole dusunuyorum maas dagıtılır mı amk adam cslısmıs kazanmısMaasla burda dağıtım yapılmaz ama o konuda haklı
1.61 metin çayda lipton götte ip don@Enişte Sydney Sweeney dıye bır oyuncu var bugun gundem olmus hele bak napmıs
Kanka sana iyi diye iyi olduğunu düşünmen normal tabi ama mesela metine de herkes dolandırıcı der ama ben gözüm kapalı 50 TL mi metine emanet ederimKansız iyi cocuktu niye böyle oldu enişte sen bilirsin. Her kazandığında ödülümu otomatik atardı😀
O adama noldu harbidenSaplama makinası Ahmet vardı o bı konuya girdi mi diğerlerinin esamesi okunmazdi
Borç vermesinler enişte kumarbaza borçmu verilir. herkez için söylüyorum sadece kansız için değil. 7.24 kumar oynayan adama borç para verilmez akıl mantık işi değil. Şans parası atarsın kazandığında beni unutma der geçersinBen söyleyim neden öyle attı attı parayı sıfırladı krize girdi
bakıyor attıklarına çoğundan para gelmedi kısa vadede bu da bu sefer borç sinemasına girdi at kanka vericem at hemen dönüyorum akşama sende pazartesi maaş yatıyor falan
Bir kısmını topladı sonra vermiyorum kimseye dedi
En son rolden bı arsa aldı dedilerdi sonra bıraktı bu işleri arsa al sat yapıyorO adama noldu harbiden
Ulan dolandırsam @Barrios dolandırırdım kac kereKanka sana iyi diye iyi olduğunu düşünmen normal tabi ama mesela metine de herkes dolandırıcı der ama ben gözüm kapalı 50 TL mi metine emanet ederim
En son 30 ağustosta shellaca bol şans dilemişO adama noldu harbiden
O adam zaten dolandırılmaktan kambur oldu bide sen binme sırtına aqUlan dolandırsam @Barrios dolandırırdım kac kere
Tekalali geldi aklıma direkUlan dolandırsam @Barrios dolandırırdım kac kere
İyi kazandiysa demek ki dost 😂 ouauauuaEn son rolden bı arsa aldı dedilerdi sonra bıraktı bu işleri arsa al sat yapıyor
Kıyamam ona ama parasız kalıp yolda eve yuruyereı gelmıslıgı var işyerınden aksamına 2 lık freebet alıyor o ayrı puahahahO adam zaten dolandırılmaktan kambur oldu bide sen binme sırtına aq
Akrep gibi onlar deri değiştiriyor diyo buraya daha çalışmaz millet yeni hesaptan devamSaplama makinası Ahmet vardı o bı konuya girdi mi diğerlerinin esamesi okunmazdi