- 32,233
- 22,146
- 113
Benim onunla para alışverişim olmadı hiç sadece insanları aşağılar gibi konuşmasına ayar oluyorumDolandırıcı daha çok yakışır ona dost 😂
Benim onunla para alışverişim olmadı hiç sadece insanları aşağılar gibi konuşmasına ayar oluyorumDolandırıcı daha çok yakışır ona dost 😂
Nickinin hakkını veriyor vurucudan bir video gelir mi ispat babındaPislik, sapık, cani, benzeri niklere dikkat edelim dost. Şeytan aramızda geziyor olabilir
@Metings1905 aramızda ya iştePislik, sapık, cani, benzeri niklere dikkat edelim dost. Şeytan aramızda geziyor olabilir
Metin Ferdidir, 31 Atlasta uzay aracıdır aha buraya yazıyorumBurda kimseyle para için dostluk yapılmaz. Herkes aynı inişleri çıkışları yaşamıştır. Ben sana para verdim geçen sen de bana ver denmez kimseye. Ben roll ödülü aldığım adamlara ilk kazancımda atmaya çalıştım hep mesela. Sağolsun dönenler oldu. Dönmeyenlere lafım yok biliyorum ki kazandıklarında onlar da dönecek. Tek şüphe ettiğim @Metings1905 🤣🤣
Nıye etıket attın la nolduPislik, sapık, cani, benzeri niklere dikkat edelim dost. Şeytan aramızda geziyor olabilir
Won be won, kuru falan yazacaktım kötü bir niyetim yoktuNıye etıket attın la noldu
Özele gel enişte ben de ne Cevherler var 😂😂Nickinin hakkını veriyor vurucudan bir video gelir mi ispat babında
Bende para varsa herkesın haberı olur arka plandaa tskılmam haber gelırse dm atlan yeterlı dostum 😀Burda kimseyle para için dostluk yapılmaz. Herkes aynı inişleri çıkışları yaşamıştır. Ben sana para verdim geçen sen de bana ver denmez kimseye. Ben roll ödülü aldığım adamlara ilk kazancımda atmaya çalıştım hep mesela. Sağolsun dönenler oldu. Dönmeyenlere lafım yok biliyorum ki kazandıklarında onlar da dönecek. Tek şüphe ettiğim @Metings1905 🤣🤣
Mesela şuan dm n açık kesin paran yokBende para varsa herkesın haberı olur arka plandaa tskılmam haber gelırse dm atlan yeterlı dostum 😀
Ben kimseye dm atıp para istemedim bugüne kadar. Attıklarıma da karşılıksız attım hep. Senin gönlünde koparsa yazarsın. İhtiyacım varsa alırım. Yoksa almamBende para varsa herkesın haberı olur arka plandaa tskılmam haber gelırse dm atlan yeterlı dostum 😀
Takıp ettıklerıme acık dmMesela şuan dm n açık kesin paran yok
Halilokko işte kardeşim @halil1989Bilmiyorum ki olabilir halilin eski resmi köpek resmiydi
aynı anda 4 tane takip ediyordu almadıysa buda onun ayıbıdırHakan bugün hiç ödül aldı mı ya benim aklım onda kaldı
Kansız iyi cocuktu niye böyle oldu enişte sen bilirsin. Her kazandığında ödülümu otomatik atardı😀Nickinin hakkını veriyor vurucudan bir video gelir mi ispat babında
Özkaymak turizm daha komikBende para varsa herkesın haberı olur arka plandaa tskılmam haber gelırse dm atlan yeterlı dostum 😀
Biliyon tabi kimi takip edip etmeyecegini ay başı yaklaşıyor maaş günleri yaklaşıyorTakıp ettıklerıme acık dm
Yaklaşık 3 saattir bunu anlatıyordum dost bende 😂 sen çok güzel sade anlattın tebrik ederimBen kimseye dm atıp para istemedim bugüne kadar. Attıklarıma da karşılıksız attım hep. Senin gönlünde koparsa yazarsın. İhtiyacım varsa alırım. Yoksa almam
Ben maas alan adamdan para ıstemem haram kazandıysa ona adayım puahajBiliyon tabi kimi takip edip etmeyecegini ay başı yaklaşıyor maaş günleri yaklaşıyor
Geçen bi tanesi vardı, aynı anda 4 roll takip ediyordu ben 1 rolldeyim. Bakıyorum ne yazarsam aynısı yazıyor. Mahsustan arsenal gol yazdım. O da aha arsensl gol attı yazdı. Halbuki aski bile yok maçta vay dedim babanın çanağına. Kim takip ediyirsa aynılarını yaz sonra takip ettim de, güzel işHakan bugün hiç ödül aldı mı ya benim aklım onda kaldı