http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Malatyali44 / Kasa 500 Hedef 2K

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Malatyali44

Arif Efendi
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,807
10,734
113
Burda kimseyle para için dostluk yapılmaz. Herkes aynı inişleri çıkışları yaşamıştır. Ben sana para verdim geçen sen de bana ver denmez kimseye. Ben roll ödülü aldığım adamlara ilk kazancımda atmaya çalıştım hep mesela. Sağolsun dönenler oldu. Dönmeyenlere lafım yok biliyorum ki kazandıklarında onlar da dönecek. Tek şüphe ettiğim @Metings1905 🤣🤣
Metin Ferdidir, 31 Atlasta uzay aracıdır aha buraya yazıyorum

Metings1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
37,517
28,458
113
Burda kimseyle para için dostluk yapılmaz. Herkes aynı inişleri çıkışları yaşamıştır. Ben sana para verdim geçen sen de bana ver denmez kimseye. Ben roll ödülü aldığım adamlara ilk kazancımda atmaya çalıştım hep mesela. Sağolsun dönenler oldu. Dönmeyenlere lafım yok biliyorum ki kazandıklarında onlar da dönecek. Tek şüphe ettiğim @Metings1905 🤣🤣
Bende para varsa herkesın haberı olur arka plandaa tskılmam haber gelırse dm atlan yeterlı dostum 😀

ahmetcansarac61

İyi bak hastana sor beni ustana
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,005
4,373
113
Bende para varsa herkesın haberı olur arka plandaa tskılmam haber gelırse dm atlan yeterlı dostum 😀
Ben kimseye dm atıp para istemedim bugüne kadar. Attıklarıma da karşılıksız attım hep. Senin gönlünde koparsa yazarsın. İhtiyacım varsa alırım. Yoksa almam

Valenciennes

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
38,754
38,894
113

vurucu999

See you in another life brother
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,173
9,467
113
Ben kimseye dm atıp para istemedim bugüne kadar. Attıklarıma da karşılıksız attım hep. Senin gönlünde koparsa yazarsın. İhtiyacım varsa alırım. Yoksa almam
Yaklaşık 3 saattir bunu anlatıyordum dost bende 😂 sen çok güzel sade anlattın tebrik ederim

Malatyali44

Arif Efendi
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,807
10,734
113
Hakan bugün hiç ödül aldı mı ya benim aklım onda kaldı
Geçen bi tanesi vardı, aynı anda 4 roll takip ediyordu ben 1 rolldeyim. Bakıyorum ne yazarsam aynısı yazıyor. Mahsustan arsenal gol yazdım. O da aha arsensl gol attı yazdı. Halbuki aski bile yok maçta vay dedim babanın çanağına. Kim takip ediyirsa aynılarını yaz sonra takip ettim de, güzel iş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...