- 29,106
- 28,867
- 113
Mevzu nedir dost 4 kupon yaptık hepsi lose sinirliyim şuan ne oldu puahaSen alışıksın böyle şeyleri yazmaya biraz da oku 🤣
Mevzu nedir dost 4 kupon yaptık hepsi lose sinirliyim şuan ne oldu puahaSen alışıksın böyle şeyleri yazmaya biraz da oku 🤣
Artık kapıyı 1000 tl den acıyolar bıde 250 300 atayım roll ac yazıyorum yok mıktar az dıyoKazandığım bir rolden sonra bana direk IBAN attiydi aq ne konuda ondan bahsetmiştim nede ondan bir kuruş para almisimdir herif direk iban atmışti güler misin ağlar mısın
Hasta kafalı bunlar birader o adamlar ağır rahatsız sabah aksam yoklama çeker attığı parayı geri alsın diye bir de şu tipler var 500 atar öğlen, akşamüstü 500 borç isterHepiniz bilirsiniz burda mossien diye bir arkadaş var. Bir gün biseyler yakaladı forumda 7-8 kişiye sponsor oldu. Ben yazmadan kendisi yazıp spnsor olmak istedi. Teşekkür edip rol açtık bu arada 1k attı. Yemin ederim o günden sonra istisnasiz her gün ama hergun yazdı durumun var mı durumun var mı diye, yani artık ben yok demeye uyanmaya başladım. Artık birtirma noktasına getirdi. Bir dost sponsor oluyor rol açıyorum gördüğü gibi yazıyor, yav mübarek görmüyor musun sponsorlu açmışım rolü ve rol kayıp. Bir gin yine yazdı çok acil durum diye bana borç bul 1k dedi. Ya sabır diyip tamam dedik 2 gün sonra ödemek sartiyla borç bulduk attık buna. Sözde 2 gün sonra atacaktı. O günden sonra yaklaşık 15 gündür foruma girmiyor. Abicim paranız kıymetliyse kimseye güzellik yapmayın
Sen alışkınsın loseye geçmiş olsun😁Mevzu nedir dost 4 kupon yaptık hepsi lose sinirliyim şuan ne oldu puaha
Aynı şeyler. Malatyalı bu konuda vurucuyu sponsor yazmış. Halbuki vurucuda kuruş yok öylesine. Millet de bana niye sponsor olmadın diye dm sine uçmuş. Vurucu konusunu açtı seni de etiketledi bıktım diyeMevzu nedir dost 4 kupon yaptık hepsi lose sinirliyim şuan ne oldu puaha
Aynen alıştık artık acıtmıyor hadi gayri rol sözün vardı tutsana artik ama 2 gün sonra geri isteme parayi suan forum tamda bu hale gelmiş puaahSen alışkınsın loseye geçmiş olsun😁
Enişte vallahi durum yoktu artık utanıyordum yok demeye. En baktı alamıyor verdiği parayı, bu sefer bana borç bul dedi😂Hasta kafalı bunlar birader o adamlar ağır rahatsız sabah aksam yoklama çeker attığı parayı geri alsın diye bir de şu tipler var 500 atar öğlen, akşamüstü 500 borç ister
Dayı nasıl bir kafa bu anlamak mümkün değil
Tekten mi gitti dost hepsiMevzu nedir dost 4 kupon yaptık hepsi lose sinirliyim şuan ne oldu puaha
Enişte sponsorları da tükettik 😀💣💣Hasta kafalı bunlar birader o adamlar ağır rahatsız sabah aksam yoklama çeker attığı parayı geri alsın diye bir de şu tipler var 500 atar öğlen, akşamüstü 500 borç ister
Dayı nasıl bir kafa bu anlamak mümkün değil
Ben konuyu gördüm vurucu sponsor yazmış güldüm sadece vurucuda para olmadığını biliyoruz zaten puahaAynı şeyler. Malatyalı bu konuda vurucuyu sponsor yazmış. Halbuki vurucuda kuruş yok öylesine. Millet de bana niye sponsor olmadın diye dm sine uçmuş. Vurucu konusunu açtı seni de etiketledi bıktım diye
Merhabayın beylerBu @Mülayim6060 nerelerde ya
Dmsine bak onlardan da para istemiştir Eniştem. 5 mesajlik adama bile dm atmışlardır muhakkak.Çekim paylaş sayfalarını dolaşıp tebrik eden arkadaşlarla bunlar aynı arkadaşlar oluyor genelde
ben kime sponsor olupta para atıp geri istemişim şu ana kadar şakası bile beni çok sinirlendirir bir tane Allah'ın kuluna para atıp ta geri istemişsem namerdim. O kadar yani roll açıp millete faydamıs olmuştur ama son zamanlarda şansımızı kıramamışız hep kayıp hep kayıp elden birşey gelmez o zaman daAynen alıştık artık acıtmıyor hadi gayri rol sözün vardı tutsana artik ama 2 gün sonra geri isteme parayi suan forum tamda bu hale gelmiş puaah
250 lik roller açacam artık battık 😀Bu @Mülayim6060 nerelerde ya
Olur yine sana biri mülayim ya yok bende işler kesat hatta kapanacak ihtarın son günüydü bugün yetişemedik bu ay olsa can fedaEnişte sponsorları da tükettik 😀💣💣
Artık kendi yağimizda kavrulma vakti geldi
Yani etiket atar atmaz forumda bulunman da çulsuzluğunu belli ediyor 🤣🤣Merhabayın beyler
Siteye giremiyorum suan hepsi kg bahsifi 4 kupon hepsi tek golden gitti en yüksek gelecek kupon da luzern in bir golune kaldi 22 sut 4 kaçan net mac bitti buraya damladim işte puaahTekten mi gitti dost hepsi