http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Malatyali44 / Kasa 500 Hedef 2K

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Malatyali44

Arif Efendi
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,897
10,907
113
Senin sayende hainleri görmüş olduk dost benlik sıkıntı yok cansin
Eyvallah dost yaw burada eğleniyoruz niye roll açalım yoksa. Adamlar devletin bekası yaptılar. Dünkü muhabbettemizden dolayı sponsor yazdım. Dün roll açmam gerekti açamadım sen barrios la hatırlattın onun üzerine açtım. Ne büyüttüler olayı yok sen malatyali ya roll actirmissin da bilmem ne altı üstü 500 lira sanki altıma araba çekti adam tepkiler çok asiri

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
81,123
88,237
113
Eyvallah dost yaw burada eğleniyoruz niye roll açalım yoksa. Adamlar devletin bekası yaptılar. Dünkü muhabbettemizden dolayı sponsor yazdım. Dün roll açmam gerekti açamadım sen barrios la hatırlattın onun üzerine açtım. Ne büyüttüler olayı yok sen malatyali ya roll actirmissin da bilmem ne altı üstü 500 lira sanki altıma araba çekti adam tepkiler çok asiri
Kumar oynayan adamların çoğu ruh hastası bir de parası yok psikopata bağlıyor kendini yanlışlıkla bi 200 lira attıysa sana yandın onu almak için yazıyor hemen yok dersen engeller hemen

vurucu999

See you in another life brother
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,194
9,485
113
Bunu bir de sohbetim olan insanlar yapıyor o daha çok üzüyor beni. Neyse sağlık olsun keşke gelseydi dost burası da.

Malatyali44

Arif Efendi
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,897
10,907
113
Kumar oynayan adamların çoğu ruh hastası bir de parası yok psikopata bağlıyor kendini yanlışlıkla bi 200 lira attıysa sana yandın onu almak için yazıyor hemen yok dersen engeller hemen
Çok iyi dedin Enişte kazanıp dağıttık mi biz unutuyoruz kimseyi borçlu saymayız. Borç sayanlar baştan belirtsin de rollerine cekilislerine katilmayalim harbi diyorum

vurucu999

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,194
9,485
113
Çok iyi dedin Enişte kazanıp dağıttık mi biz unutuyoruz kimseyi borçlu saymayız. Borç sayanlar baştan belirtsin de rollerine cekilislerine katilmayalim harbi diyorum
Heh ben de bunu diyorum. Benim burada sohbetim olan herkese para atabilmem için. Önce 175 k borcumu kapatıp, daha sonra da bir 100 k daha vurmam lazım bilginiz olsun. (İşsizim)

Metings1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
37,546
28,491
113
Heh ben de bunu diyorum. Benim burada sohbetim olan herkese para atabilmem için. Önce 175 k borcumu kapatıp, daha sonra da bir 100 k daha vurmam lazım bilginiz olsun. (İşsizim)
Adam gorıyor cektıgın 3 kurus para hala abanıyo banada yokmu dıye bıde yazmıs 2 3 gun sonra parası bıter gorusuruz

Malatyali44

Arif Efendi
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,897
10,907
113
Dost burada herkes aynı durumda bunu anlamıyorlar bazen şans birilerine gülüyor. Zaten fazla da gülemiyor o kişi. 100 TL den spin atan adam yeri geliyor dağıttığı 100 TL sini istiyor. Yaw çok acayip kafa vermesinler abi dağıtım yapmasın böyleleri.

Barrios

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,196
17,327
113
Bunu bir de sohbetim olan insanlar yapıyor o daha çok üzüyor beni. Neyse sağlık olsun keşke gelseydi dost burası da.
Hepiniz bilirsiniz burda mossien diye bir arkadaş var. Bir gün biseyler yakaladı forumda 7-8 kişiye sponsor oldu. Ben yazmadan kendisi yazıp spnsor olmak istedi. Teşekkür edip rol açtık bu arada 1k attı. Yemin ederim o günden sonra istisnasiz her gün ama hergun yazdı durumun var mı durumun var mı diye, yani artık ben yok demeye uyanmaya başladım. Artık birtirma noktasına getirdi. Bir dost sponsor oluyor rol açıyorum gördüğü gibi yazıyor, yav mübarek görmüyor musun sponsorlu açmışım rolü ve rol kayıp. Bir gin yine yazdı çok acil durum diye bana borç bul 1k dedi. Ya sabır diyip tamam dedik 2 gün sonra ödemek sartiyla borç bulduk attık buna. Sözde 2 gün sonra atacaktı. O günden sonra yaklaşık 15 gündür foruma girmiyor. Abicim paranız kıymetliyse kimseye güzellik yapmayın

vurucu999

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,194
9,485
113
Hepiniz bilirsiniz burda mossien diye bir arkadaş var. Bir gün biseyler yakaladı forumda 7-8 kişiye sponsor oldu. Ben yazmadan kendisi yazıp spnsor olmak istedi. Teşekkür edip rol açtık bu arada 1k attı. Yemin ederim o günden sonra istisnasiz her gün ama hergun yazdı durumun var mı durumun var mı diye, yani artık ben yok demeye uyanmaya başladım. Artık birtirma noktasına getirdi. Bir dost sponsor oluyor rol açıyorum gördüğü gibi yazıyor, yav mübarek görmüyor musun sponsorlu açmışım rolü ve rol kayıp. Bir gin yine yazdı çok acil durum diye bana borç bul 1k dedi. Ya sabır diyip tamam dedik 2 gün sonra ödemek sartiyla borç bulduk attık buna. Sözde 2 gün sonra atacaktı. O günden sonra yaklaşık 15 gündür foruma girmiyor. Abicim paranız kıymetliyse kimseye güzellik yapmayın
Al işte buyur burdan yak. Ben diyeceğimi diyorum dost. Kimse sponsor olmasın bundan sonra yeter ki böyle muhabbetler geçmesin bir daha yeter çünkü. Ben gerçekten herkese atabilcek miktara ulasirsan mutlaka sohbetim olan insanlara bir şekilde ulaşırım unutmam. Dm atıp kimsenin hatirlarmasjna gerek yok yani

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
29,062
28,813
113
Gözlerim kanadı bu nedir şimdi roman yazsaydin puahaa

AllanSaintMaximin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
32,336
22,194
113
Kazandığım bir rolden sonra bana direk IBAN attiydi aq ne konuda ondan bahsetmiştim nede ondan bir kuruş para almisimdir herif direk iban atmışti güler misin ağlar mısın

AzraeL

Uᴍʀᴜᴍᴅᴀ Oʟᴀɴ Şᴇʏʟᴇʀ Hᴇʀ Gᴇᴄ̧ᴇɴ Gᴜ̈ɴ Aᴢᴀʟıʏᴏʀ.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,459
5,507
113
Selamın aleyküm herkese yine ortalık 56 olmuş 🙄

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...