- 15,898
- 10,910
- 113
Merhaba Mülayim abi yedigin patates ağzımı sulandirdi. Gideyim de suya patates koyayimMerhabayın beyler
Merhaba Mülayim abi yedigin patates ağzımı sulandirdi. Gideyim de suya patates koyayimMerhabayın beyler
Sen öyle san puayyauahqhBen konuyu gördüm vurucu sponsor yazmış güldüm sadece vurucuda para olmadığını biliyoruz zaten puaha
Parayı vurursak actiririzOlur yine sana biri mülayim ya yok bende işler kesat hatta kapanacak ihtarın son günüydü bugün yetişemedik bu ay olsa can feda
250 lik roller bize gelmez 750-1000 den aşağısı bizlik değil. Öyle sponsor olursa da 2 adım kendin atıp açarsın sen250 lik roller açacam artık battık 😀
Eyvalllah hocam. Bugün yağmur yağacakMerhaba Mülayim abi yedigin patates ağzımı sulandirdi. Gideyim de suya patates koyayim
Dost suan ki insanlar bu şekilde yapiyorlar senin yapmadığını biliyorum geneleme yaptim onu bunu bosver nerde rol olayı değiştirme puaahben kime sponsor olupta para atıp geri istemişim şu ana kadar şakası bile beni çok sinirlendirir bir tane Allah'ın kuluna para atıp ta geri istemişsem namerdim. O kadar yani roll açıp millete faydamıs olmuştur ama son zamanlarda şansımızı kıramamışız hep kayıp hep kayıp elden birşey gelmez o zaman da
Gecende ben @Emesenbisi yszdım bıraz duruldu dmBundan sonra sponsor başkan yazacağım. Sıkıyorsa dm atsinlar
Ayın 2 si dedim ya sana söz açtıracam sana roll aklımdasın o güne kadar yeterki ölmeyekDost suan ki insanlar bu şekilde yapiyorlar senin yapmadığını biliyorum geneleme yaptim onu bunu bosver nerde rol olayı değiştirme puaah
Sen bittin. Şimdi şakayı gercege dönüştürme zamanı. Sponsor Arif efendi yazacam. Uğraş dur sabaha kadar 😂 he ama önce gerçekten para lazım rol için phshauyaBundan sonra sponsor başkan yazacağım. Sıkıyorsa dm atsinlar
Keske olsa dost paran senden çok sevinirdim ama maalesef çulsuz adamin tekisin şuan puahaSen öyle san puayyauahqh
50 50 2 taksit yapsak olurmu@Malatyali44 sana geçen 100 lira atmıştım geri at onu bana 😡😡😡
Az kaldi atarsa 47 saatt puaahAyın 2 si dedim ya sana söz açtıracam sana roll aklımdasın o güne kadar yeterki ölmeyek
Bu bana da oldu kanka dedim önce bi hal hatır soraydın dedi çok vaktini almadan konuya gireyim dedim iyi yaptın Allah razı olsunKazandığım bir rolden sonra bana direk IBAN attiydi aq ne konuda ondan bahsetmiştim nede ondan bir kuruş para almisimdir herif direk iban atmışti güler misin ağlar mısın
Tek maçtan yatma dümeni klasiktir dost bizde yasaldan sistem denedik 2 -3 gün boyunca 7-8 milyon veren alayı kaybetti ilk yarısı tutsa ms tutmuyor ms tutsa iy tutmuyor lanet gelsin @Marley gibi ayın beşini bekliyoruzSiteye giremiyorum suan hepsi kg bahsifi 4 kupon hepsi tek golden gitti en yüksek gelecek kupon da luzern in bir golune kaldi 22 sut 4 kaçan net mac bitti buraya damladim işte puaah
Hem çulsuzum hem de küdür yiyorum @Malatyali44 yüzünden. Ama hatasını telafi edip bana dmden IBAN sal yazar birazdanKeske olsa dost paran senden çok sevinirdim ama maalesef çulsuz adamin tekisin şuan puaha
Ferdi sen misin@Malatyali44 sana geçen 100 lira atmıştım geri at onu bana 😡😡😡
Der abi adam onu alacak senden bir arkadaş vardı eski 5-6 senelik muhabbet aramız iyi sıkıntı yok ama götün teki olduğunu çözdüm sonra bir gün para çektim 4-5k o zaman güzel para yani seri yakaladım atıyorum misal 200 tl 1200 yapıp çekiyorum 150 ona 150 diğer arkadaşa kalanla devam yine 4-5 kez para attım aynı gün kaybettim diyor atıyorum yineEnişte vallahi durum yoktu artık utanıyordum yok demeye. En baktı alamıyor verdiği parayı, bu sefer bana borç bul dedi😂
Kayıp bonusu attım gelirse yazarım dost ama 2 saat sonra geri isterim hemenHem çulsuzum hem de küdür yiyorum @Malatyali44 yüzünden. Ama hatasını telafi edip bana dmden IBAN sal yazar birazdan