http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Malatyali44 / Kasa 500 Hedef 2K

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
29,062
28,813
113
ben kime sponsor olupta para atıp geri istemişim şu ana kadar şakası bile beni çok sinirlendirir bir tane Allah'ın kuluna para atıp ta geri istemişsem namerdim. O kadar yani roll açıp millete faydamıs olmuştur ama son zamanlarda şansımızı kıramamışız hep kayıp hep kayıp elden birşey gelmez o zaman da
Dost suan ki insanlar bu şekilde yapiyorlar senin yapmadığını biliyorum geneleme yaptim onu bunu bosver nerde rol olayı değiştirme puaah

AzraeL

Uᴍʀᴜᴍᴅᴀ Oʟᴀɴ Şᴇʏʟᴇʀ Hᴇʀ Gᴇᴄ̧ᴇɴ Gᴜ̈ɴ Aᴢᴀʟıʏᴏʀ.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,459
5,507
113
Dost suan ki insanlar bu şekilde yapiyorlar senin yapmadığını biliyorum geneleme yaptim onu bunu bosver nerde rol olayı değiştirme puaah
Ayın 2 si dedim ya sana söz açtıracam sana roll aklımdasın o güne kadar yeterki ölmeyek

Kemal34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
13,134
9,735
113
Kazandığım bir rolden sonra bana direk IBAN attiydi aq ne konuda ondan bahsetmiştim nede ondan bir kuruş para almisimdir herif direk iban atmışti güler misin ağlar mısın
Bu bana da oldu kanka dedim önce bi hal hatır soraydın dedi çok vaktini almadan konuya gireyim dedim iyi yaptın Allah razı olsun

Valenciennes

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
38,780
38,924
113
Siteye giremiyorum suan hepsi kg bahsifi 4 kupon hepsi tek golden gitti en yüksek gelecek kupon da luzern in bir golune kaldi 22 sut 4 kaçan net mac bitti buraya damladim işte puaah
Tek maçtan yatma dümeni klasiktir dost bizde yasaldan sistem denedik 2 -3 gün boyunca 7-8 milyon veren alayı kaybetti ilk yarısı tutsa ms tutmuyor ms tutsa iy tutmuyor lanet gelsin @Marley gibi ayın beşini bekliyoruz

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
81,123
88,237
113
Enişte vallahi durum yoktu artık utanıyordum yok demeye. En baktı alamıyor verdiği parayı, bu sefer bana borç bul dedi😂
Der abi adam onu alacak senden bir arkadaş vardı eski 5-6 senelik muhabbet aramız iyi sıkıntı yok ama götün teki olduğunu çözdüm sonra bir gün para çektim 4-5k o zaman güzel para yani seri yakaladım atıyorum misal 200 tl 1200 yapıp çekiyorum 150 ona 150 diğer arkadaşa kalanla devam yine 4-5 kez para attım aynı gün kaybettim diyor atıyorum yine
Başka forumda çekim paylaşıni gördüm benden fazla para çekmiş benim attıgımla 7k para çekmiş hemen whatsap konuşma geçmişine baktım çektiği saatten 1 saat sonra benden para istemiş
Ya böyle bir oç lugu yok resmen şerefsiz abi bunlar tabi ben buna laf söyledim kavga ettik sonra bana çetele çıkardı içmiş bir gece arıyor sen bana borçlusun diyor
küfürleştik onla aramızda iyiydi anneme küfretti vefat ettiğini bildiği halde öyle kapandı gitti mevzu 3 sene sonra ya da 4 sene sonra bana mesaj attı telegramdan
Orda sen haklıydın hakkını helal et diye
Biz bu hale bir günde gelmedik fazla takmayacaksın karakterinde yamuk olduğunu gördüğün adamla da araya mesafe koyacaksın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...