- 11,163
- 7,074
- 113
malesef öyle para nerdeyse kible orasi tapiyorlar parası olana.Para neredeyse millet onun köpeği artık. Forumda birini adam yerine koymaz. Para olunca abi çekerler.
@vurucu999 konu silindi geç kaldık buraya yazalım
malesef öyle para nerdeyse kible orasi tapiyorlar parası olana.Para neredeyse millet onun köpeği artık. Forumda birini adam yerine koymaz. Para olunca abi çekerler.
@vurucu999 konu silindi geç kaldık buraya yazalım
Hatalı şimdi benmiyim Eniştem özür diliyorumŞaka yapılmaması lazım orda hata var aktif adamları merham anlatmak zorunda bırakıyorlar bir de bu durum parasızken olduğu zaman iyice çileden çıkıyorsun
Zaten sponsor yoksa bile gizli sponsoru yazacaksın. İş oralara geldi.Yüksek Para vursam anında bütün dm leri silip dm yi kapatacağım. Adam 3 ay önce başkası için dağıtım yapmış. O dm yi bulup bana yazıyorŞaka yapılmaması lazım orda hata var aktif adamları merham anlatmak zorunda bırakıyorlar bir de bu durum parasızken olduğu zaman iyice çileden çıkıyorsun
Kanka 5-6 defa atarım. Hiç Yoktur 7. yi atarım Çok yüksek kazanmışsındır beklerim. Yazmazsan gönül koyarım. Gönül böyle koyulur. Adam bir kere totem yaptırıp 250 atıyor. Bir kere atıyorsun bu attı diye. 2 yi atmayınca küsüyorKardeşim ben harbiden çok sinirlendim. Sen neden yazmıyorsun. Reşat niye yazmıyor da böyle mesajlar alıyorum ben. Gönlünden kopmuş bana para atmışsın en ufak bir kazançta karşılık mi vekliyorsun. Peki bundan sonra böyle düşünen hiç kimse bizimle muhattap olmasın ben bıktım çünkü artık
Maalesef sensin kanka daha önce söyledim ben bunu kansız beni etiketlemişHatalı şimdi benmiyim Eniştem özür diliyorum
Gecen 5 k cektım gordun herkesın gercek yuzunu paran varsa senın dm atmanı beklıyor adam trıp atıyo karı gıbı bıde bans neden vermedın dıyeKardeşim ben harbiden çok sinirlendim. Sen neden yazmıyorsun. Reşat niye yazmıyor da böyle mesajlar alıyorum ben. Gönlünden kopmuş bana para atmışsın en ufak bir kazançta karşılık mi vekliyorsun. Peki bundan sonra böyle düşünen hiç kimse bizimle muhattap olmasın ben bıktım çünkü artık
Haklısın Enişte.Maalesef sensin kanka daha önce söyledim ben bunu kansız beni etiketlemiş
Yapmayın dedim ben burda sizin gibi değilim kaç senelik üyeyiz 20-25 kişinin numarası var forumda kaç kişiyle sohbetimiz var adam yazıyor o an lazım ya da bize de yaptır diye müsaitsen şimdi bu durumda ne yapacaksın
Kansız a dedim onu eğleniyor kendince başkasını etiketliyor başka konu da
Saçma sapan hareketler aç rollingini oyna kumarını en güzeli hiçbir şey yazmamak
Senin sayende hainleri görmüş olduk dost benlik sıkıntı yok cansinHatalı şimdi benmiyim Eniştem özür diliyorum
Şans yok şans olacak bi insanda nereden gel son 2 dk da sictilarBu da bedavaya gitti kaybetmekten başka seçenek yok bu işlerde