http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Malatyali44 / Kasa 500 Hedef 2K

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Marley

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
37,503
24,920
113
Şaka yapılmaması lazım orda hata var aktif adamları merham anlatmak zorunda bırakıyorlar bir de bu durum parasızken olduğu zaman iyice çileden çıkıyorsun
Zaten sponsor yoksa bile gizli sponsoru yazacaksın. İş oralara geldi.Yüksek Para vursam anında bütün dm leri silip dm yi kapatacağım. Adam 3 ay önce başkası için dağıtım yapmış. O dm yi bulup bana yazıyor

Marley

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
37,503
24,920
113
Kardeşim ben harbiden çok sinirlendim. Sen neden yazmıyorsun. Reşat niye yazmıyor da böyle mesajlar alıyorum ben. Gönlünden kopmuş bana para atmışsın en ufak bir kazançta karşılık mi vekliyorsun. Peki bundan sonra böyle düşünen hiç kimse bizimle muhattap olmasın ben bıktım çünkü artık
Kanka 5-6 defa atarım. Hiç Yoktur 7. yi atarım Çok yüksek kazanmışsındır beklerim. Yazmazsan gönül koyarım. Gönül böyle koyulur. Adam bir kere totem yaptırıp 250 atıyor. Bir kere atıyorsun bu attı diye. 2 yi atmayınca küsüyor
Çok da şşeyimde böyle adamlar

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
81,127
88,241
113
Hatalı şimdi benmiyim Eniştem özür diliyorum
Maalesef sensin kanka daha önce söyledim ben bunu kansız beni etiketlemiş
Yapmayın dedim ben burda sizin gibi değilim kaç senelik üyeyiz 20-25 kişinin numarası var forumda kaç kişiyle sohbetimiz var adam yazıyor o an lazım ya da bize de yaptır diye müsaitsen şimdi bu durumda ne yapacaksın
Kansız a dedim onu eğleniyor kendince başkasını etiketliyor başka konu da
Saçma sapan hareketler aç rollingini oyna kumarını en güzeli hiçbir şey yazmamak

Metings1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
37,563
28,546
113
Kardeşim ben harbiden çok sinirlendim. Sen neden yazmıyorsun. Reşat niye yazmıyor da böyle mesajlar alıyorum ben. Gönlünden kopmuş bana para atmışsın en ufak bir kazançta karşılık mi vekliyorsun. Peki bundan sonra böyle düşünen hiç kimse bizimle muhattap olmasın ben bıktım çünkü artık
Gecen 5 k cektım gordun herkesın gercek yuzunu paran varsa senın dm atmanı beklıyor adam trıp atıyo karı gıbı bıde bans neden vermedın dıye

Malatyali44

Arif Efendi
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,906
10,924
113
Maalesef sensin kanka daha önce söyledim ben bunu kansız beni etiketlemiş
Yapmayın dedim ben burda sizin gibi değilim kaç senelik üyeyiz 20-25 kişinin numarası var forumda kaç kişiyle sohbetimiz var adam yazıyor o an lazım ya da bize de yaptır diye müsaitsen şimdi bu durumda ne yapacaksın
Kansız a dedim onu eğleniyor kendince başkasını etiketliyor başka konu da
Saçma sapan hareketler aç rollingini oyna kumarını en güzeli hiçbir şey yazmamak
Haklısın Enişte.

ahmetcansarac61

İyi bak hastana sor beni ustana
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,107
4,440
113
Burası karışmış mevzunun benle akası yok dimi bi bok anlamadım da varsa bi yanlışım söylerseniz düzeltiriz

Bellingham

professional bettor
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,817
10,953
113
Her bokuda biliyor bazı insanlar adabı ne bileyim usulleri falan kanaat önderi gibi takılıyor boşboş forumda her rollingte aynı beyinsiz çıkıyor vaazlar veriyor bomboş BOOOOŞŞ

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...