Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Makina123 Gözleme Hakkında

Kemal34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
10,833
6,576
113
Slm herkese gözlemeci açmayı düşünüyorum patatesli peynirli favorilerim onun dışında pastırmalı da olacak az da olsa seveni olur diye ıspanaklı olsun ne diyorsunuz bu işe iyi satış yapar mıyım ortalama fiyat ne olmalı ve kampanya da yapıcam 3 gözleme 1 çay olarak
TV de koy buz hokeyi maçlarını takip etsinler, hem tiyo verirsin gözlemelerini kıtlarken.

Ferhatd

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,089
1,742
113
Slm herkese gözlemeci açmayı düşünüyorum patatesli peynirli favorilerim onun dışında pastırmalı da olacak az da olsa seveni olur diye ıspanaklı olsun ne diyorsunuz bu işe iyi satış yapar mıyım ortalama fiyat ne olmalı ve kampanya da yapıcam 3 gözleme 1 çay olarak
bizim mahallede var yeri çok iyi üniversiteye yakın çok vasat bi yer olmasına rağmen çok iyi para kazanıyor mantıklı iş

Mafiaso

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,706
4,594
113
Makina tedavi ücretlerin benden la tedavi olmayı kabul etmen yeterli

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
23,980
22,402
113
Sen ac her türlü parayi bulursun kanka