Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Makina123 Gözleme Hakkında

stalleno

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,748
1,111
113
Slm herkese gözlemeci açmayı düşünüyorum patatesli peynirli favorilerim onun dışında pastırmalı da olacak az da olsa seveni olur diye ıspanaklı olsun ne diyorsunuz bu işe iyi satış yapar mıyım ortalama fiyat ne olmalı ve kampanya da yapıcam 3 gözleme 1 çay olarak
Bir makine sözü derki, Gözlemeci acacagina eğt de 500 - 500 farmla ya herro ya merro

dalgur

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,305
1,097
113
Slm herkese gözlemeci açmayı düşünüyorum patatesli peynirli favorilerim onun dışında pastırmalı da olacak az da olsa seveni olur diye ıspanaklı olsun ne diyorsunuz bu işe iyi satış yapar mıyım ortalama fiyat ne olmalı ve kampanya da yapıcam 3 gözleme 1 çay olarak
Hazır yufka ile olmaz, hamuru kendin acmalısın

anl94

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,167
759
113
200 k doları bırak 300 lira yoktur bu turşuda dalgayı çekip çekip onu yapacam bunu yapacam götündeki don üstüne yapışmıştır gözlemeci açaçakmış zırtapoz 😀

Halilbirdi

Kafamda stres bastı be baba ...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,145
309
83
Yerine lokasyona göre iş yaoar paket servis olacak elbet.
Birde patlıcanlı gözleme dene çok satar

Emnkaya3361

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,623
1,259
113
hangi şehirde açacaksın ?

Passion90

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,359
11,463
113
Millette bunu ciddiye alıp akıl veriyor.

tusubana33

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,611
1,597
113
Allah'tan kız değil yoksa kötü yola düşer farklı kampanyalar yapardı mazallah.

cemsin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,875
1,309
113
Ağır şizofren ya bunu bakırköy ruh sinir bile kabul etmez

zafer685

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,241
569
113
Bende demin koddan çektiğim 300 TL yi 4 bin yapıp batırdım şimdi köyde hayvan yapmayı düşünüyorum

Sansalo

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,438
1,276
113
Batarsın