Olur olur açınca hemen yolla ciddiyim kankaBen sevmiyorum dost ıspanak sana yaptıralım kargolayalım 20 tane 😂
Olur olur açınca hemen yolla ciddiyim kankaBen sevmiyorum dost ıspanak sana yaptıralım kargolayalım 20 tane 😂
Makina123 bir gözleme markasıdırGözlemeci açma 😁 getirisi daha iyi olan şeylere yönelmek yatırım tavsiyesi yapmayalım şimdi milleti zarara sokmayalim
Tanımam etmem kendisini soru sormuş cevap verdim insan gibi olup olmamasi onun problemi he benim 200 bin USD olsa burda takilmam yaniLan birde ciddiye alıp cevap mı veriyorsunuz 😂😂
Hayırlı işler dostumMakina123 bir gözleme markasıdır
Bir makine sözü derki, Gözlemeci acacagina eğt de 500 - 500 farmla ya herro ya merroSlm herkese gözlemeci açmayı düşünüyorum patatesli peynirli favorilerim onun dışında pastırmalı da olacak az da olsa seveni olur diye ıspanaklı olsun ne diyorsunuz bu işe iyi satış yapar mıyım ortalama fiyat ne olmalı ve kampanya da yapıcam 3 gözleme 1 çay olarak
Gıçına don almaya para yok işte hergğn aynı şeyler tımarhanelik 😜Ulan 3 gündür aynı donu gıyıyorsun onu değiştir önce
Hazır yufka ile olmaz, hamuru kendin acmalısınSlm herkese gözlemeci açmayı düşünüyorum patatesli peynirli favorilerim onun dışında pastırmalı da olacak az da olsa seveni olur diye ıspanaklı olsun ne diyorsunuz bu işe iyi satış yapar mıyım ortalama fiyat ne olmalı ve kampanya da yapıcam 3 gözleme 1 çay olarak
Hazır ile olursa bende almam 🤣Hazır yufka ile olmaz, hamuru kendin acmalısın
hangi şehirde açacaksın ?Slm herkese gözlemeci açmayı düşünüyorum patatesli peynirli favorilerim onun dışında pastırmalı da olacak az da olsa seveni olur diye ıspanaklı olsun ne diyorsunuz bu işe iyi satış yapar mıyım ortalama fiyat ne olmalı ve kampanya da yapıcam 3 gözleme 1 çay olarak
SieMakina123 bir gözleme markasıdır
Gerçekten öyle çok ağır şizofren buAğır şizofren ya bunu bakırköy ruh sinir bile kabul etmez
BatarsınSlm herkese gözlemeci açmayı düşünüyorum patatesli peynirli favorilerim onun dışında pastırmalı da olacak az da olsa seveni olur diye ıspanaklı olsun ne diyorsunuz bu işe iyi satış yapar mıyım ortalama fiyat ne olmalı ve kampanya da yapıcam 3 gözleme 1 çay olarak
Slm herkese gözlemeci açmayı düşünüyorum patatesli peynirli favorilerim onun dışında pastırmalı da olacak az da olsa seveni olur diye ıspanaklı olsun ne diyorsunuz bu işe iyi satış yapar mıyım ortalama fiyat ne olmalı ve kampanya da yapıcam 3 gözleme 1 çay olarak