Bunu cidiiye alıp konuya mesaj yazanın önce aklından şüphe duycaksınGecende evleniyordu noldu.
TV de koy buz hokeyi maçlarını takip etsinler, hem tiyo verirsin gözlemelerini kıtlarken.Slm herkese gözlemeci açmayı düşünüyorum patatesli peynirli favorilerim onun dışında pastırmalı da olacak az da olsa seveni olur diye ıspanaklı olsun ne diyorsunuz bu işe iyi satış yapar mıyım ortalama fiyat ne olmalı ve kampanya da yapıcam 3 gözleme 1 çay olarak
Sermaye kumar geliri olucaktirÖncelikle hayırlı olsun, sermayen ne kadar kral
+1 kankaBunu cidiiye alıp konuya mesaj yazanın önce aklından şüphe duycaksın
Bu meth kafası fakir kokaini@makina123 ne kullanıyorsan dm den bende alayım
Sende eskisehir deysen visneliktey miş direk yanina git 🤣🤣@makina123 ne kullanıyorsan dm den bende alayım
bizim mahallede var yeri çok iyi üniversiteye yakın çok vasat bi yer olmasına rağmen çok iyi para kazanıyor mantıklı işSlm herkese gözlemeci açmayı düşünüyorum patatesli peynirli favorilerim onun dışında pastırmalı da olacak az da olsa seveni olur diye ıspanaklı olsun ne diyorsunuz bu işe iyi satış yapar mıyım ortalama fiyat ne olmalı ve kampanya da yapıcam 3 gözleme 1 çay olarak
Yok ben Fransa dayimSende eskisehir deysen visneliktey miş direk yanina git 🤣🤣
O iş tutmaz o zamanSermaye kumar geliri olucaktir
Kesinlikle bu kafala fazla yaşamaz bu arkadaşO iş tutmaz o zaman
Sen ac her türlü parayi bulursun kankaSlm herkese gözlemeci açmayı düşünüyorum patatesli peynirli favorilerim onun dışında pastırmalı da olacak az da olsa seveni olur diye ıspanaklı olsun ne diyorsunuz bu işe iyi satış yapar mıyım ortalama fiyat ne olmalı ve kampanya da yapıcam 3 gözleme 1 çay olarak