- 31,262
- 28,840
- 113
Aynen birazdan gelip kaybettim dese gene çoğu dalgaya başlarKitabın ortasından konuşuyorsun reis işlerine geldiği gibi davranıyor çoğu kişi makina birazdan gelir kaybettim diye sonra dalgaya alirlar
Aynen birazdan gelip kaybettim dese gene çoğu dalgaya başlarKitabın ortasından konuşuyorsun reis işlerine geldiği gibi davranıyor çoğu kişi makina birazdan gelir kaybettim diye sonra dalgaya alirlar
Zaten o yüzden herkes demedim dost gördüm senin mesajları en baştanBen baştan beri destekliyorum oku gorurusun hocam puaha
Bro avukat hesaplarda ki blokeleri kaldırmaya çalışıyor mayısı bulacak oda .madem 7 sülalesine yetecek paran var dedin güzel bi avukat tut gir 1-2 sene yatar çıkarsın millet neler yapiyor da çıkıyo
AdamsinZaten o yüzden herkes demedim dost gördüm senin mesajları en baştan
Dost adam dasdas geciyor beklentiye gerek yok
Pujahaaj yok la kaçtı gitti o artık egt yiyor şimdi bakiye 0 birazdan 😆
adam mı vurdun yoksa dolandırıcılık mı ? gasp mı ? sen bunu söyle ben sana yatırını söylim uyuşturcu mu yoksa ?Bro avukat hesaplarda ki blokeleri kaldırmaya çalışıyor mayısı bulacak oda .
😕Dost adam dasdas geciyor beklentiye gerek yok
Ben yatarımı zaten biliyorum 😃😃 ilk defa gireceğim yer değil ama suçum olmadan girmek istemiyorum mesele orda 2017de herşeye tövbe ettim kendimi toparlamam çok uzun bir zaman aldı şimdi böyle basit şeyler için kurduğum düzeni bozmak istemiyorum.adam mı vurdun yoksa dolandırıcılık mı ? gasp mı ? sen bunu söyle ben sana yatırını söylim uyuşturcu mu yoksa ?
Aynı dosyadan 4 kez 2 yıl 6 ay aldım istinaf onadı Yargıtay yolum kapandı dosya infaza verilmeden sosyal statü öne sürülerek eş zamanlı infaz başvurusu yaptık reddedildi ardışık infaz kararı verildi zincirleme suç hükümleri uygulanmadı oda ceza başı 20 ay yapıyor 1 ceza 20 ay yatarlı bitince 2.si başlıyor toplamı 6 sene 8 ay.adam mı vurdun yoksa dolandırıcılık mı ? gasp mı ? sen bunu söyle ben sana yatırını söylim uyuşturcu mu yoksa ?
uyuşturcudan yakalandın anladıgım kadarıylaAynı dosyadan 4 kez 2 yıl 6 ay aldım istinaf onadı Yargıtay yolum kapandı dosya infaza verilmeden sosyal statü öne sürülerek eş zamanlı infaz başvurusu yaptık reddedildi ardışık infaz kararı verildi zincirleme suç hükümleri uygulanmadı oda ceza başı 20 ay yapıyor 1 ceza 20 ay yatarlı bitince 2.si başlıyor toplamı 6 sene 8 ay.
Ayrıca anayasa mahkemesine Yargıtay yolu açılması ve infaz durdurulması için başvuru yaptık o başvuruya cevap gelene kadar cezam biter zaten, 😃adam mı vurdun yoksa dolandırıcılık mı ? gasp mı ? sen bunu söyle ben sana yatırını söylim uyuşturcu mu yoksa ?
Yok uyuşturucu değil onun yatarı 3/4uyuşturcudan yakalandın anladıgım kadarıyla
Bu olay nerede oldu dost çok tanıdık geldiYok uyuşturucu değil onun yatarı 3/4
Daha önceden ertrlenmiş hapis cezam olduğu için 2/3 oranında 1. Mükerrir yayarı oluyor.
Örgütlü suç kapsamında .
Aslında örgüt üyeliğinden beraat alıyorum ama suç 3 kişiden fazla kişiyle işlendiği için yine ceza alıyorum çelişkili bir dosya işte boşver.
Kocaeli broBu olay nerede oldu dost çok tanıdık geldi
Mahkeme mahkeme çıkıyorum bende 6 7 aydır önümdeki ay 3 4 tane daha var
Tanıdık geldi anlattığın olaylar
Öder öder sen yeterki kazan ne siteler var zlot bile 1.2m ödedi bana yarım saat içindeHayır benim anlamadığım milyon yapmak istiyorsunda birçok site o rakamı ödemez zaten 50 100 yaptın mı çek işte, başka siteye at orfan azar azar devam etmen daha mantıklı olurdu
Yok dost Ben eskişehirdeyim ama kocaeliye gitmişliğim var benzer olaylar içinde olduğumdan tanıdık geldi anlaşilanKocaeli bro
Yazdım dmYok dost Ben eskişehirdeyim ama kocaeliye gitmişliğim var benzer olaylar içinde olduğumdan tanıdık geldi anlaşilan
Tekrardan geçmiş olsun