Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet makina123 Battı

mertu99

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,973
959
113
madem 7 sülalesine yetecek paran var dedin güzel bi avukat tut gir 1-2 sene yatar çıkarsın millet neler yapiyor da çıkıyo
Bro avukat hesaplarda ki blokeleri kaldırmaya çalışıyor mayısı bulacak oda .

Beeinvaan

Hₑₚ ₖₐybₑdₑₙ ᵤ̈zgᵤ̈ₙ ₐdₐₘ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,190
5,561
113

mertu99

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,973
959
113
adam mı vurdun yoksa dolandırıcılık mı ? gasp mı ? sen bunu söyle ben sana yatırını söylim uyuşturcu mu yoksa ?
Ben yatarımı zaten biliyorum 😃😃 ilk defa gireceğim yer değil ama suçum olmadan girmek istemiyorum mesele orda 2017de herşeye tövbe ettim kendimi toparlamam çok uzun bir zaman aldı şimdi böyle basit şeyler için kurduğum düzeni bozmak istemiyorum.

mertu99

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,973
959
113
adam mı vurdun yoksa dolandırıcılık mı ? gasp mı ? sen bunu söyle ben sana yatırını söylim uyuşturcu mu yoksa ?
Aynı dosyadan 4 kez 2 yıl 6 ay aldım istinaf onadı Yargıtay yolum kapandı dosya infaza verilmeden sosyal statü öne sürülerek eş zamanlı infaz başvurusu yaptık reddedildi ardışık infaz kararı verildi zincirleme suç hükümleri uygulanmadı oda ceza başı 20 ay yapıyor 1 ceza 20 ay yatarlı bitince 2.si başlıyor toplamı 6 sene 8 ay.

Mkrc53

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,094
8,212
113
Aynı dosyadan 4 kez 2 yıl 6 ay aldım istinaf onadı Yargıtay yolum kapandı dosya infaza verilmeden sosyal statü öne sürülerek eş zamanlı infaz başvurusu yaptık reddedildi ardışık infaz kararı verildi zincirleme suç hükümleri uygulanmadı oda ceza başı 20 ay yapıyor 1 ceza 20 ay yatarlı bitince 2.si başlıyor toplamı 6 sene 8 ay.
uyuşturcudan yakalandın anladıgım kadarıyla

mertu99

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,973
959
113
Ayrıca anayasa mahkemesine Yargıtay yolu açılması ve infaz durdurulması için başvuru yaptık o başvuruya cevap gelene kadar cezam biter zaten, 😃

mertu99

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,973
959
113
uyuşturcudan yakalandın anladıgım kadarıyla
Yok uyuşturucu değil onun yatarı 3/4
Daha önceden ertrlenmiş hapis cezam olduğu için 2/3 oranında 1. Mükerrir yayarı oluyor.
Örgütlü suç kapsamında .
Aslında örgüt üyeliğinden beraat alıyorum ama suç 3 kişiden fazla kişiyle işlendiği için yine ceza alıyorum çelişkili bir dosya işte boşver.

Beeinvaan

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,190
5,561
113
Yok uyuşturucu değil onun yatarı 3/4
Daha önceden ertrlenmiş hapis cezam olduğu için 2/3 oranında 1. Mükerrir yayarı oluyor.
Örgütlü suç kapsamında .
Aslında örgüt üyeliğinden beraat alıyorum ama suç 3 kişiden fazla kişiyle işlendiği için yine ceza alıyorum çelişkili bir dosya işte boşver.
Bu olay nerede oldu dost çok tanıdık geldi
Mahkeme mahkeme çıkıyorum bende 6 7 aydır önümdeki ay 3 4 tane daha var
Tanıdık geldi anlattığın olaylar

Estebtc

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,735
1,228
113
Hayır benim anlamadığım milyon yapmak istiyorsunda birçok site o rakamı ödemez zaten 50 100 yaptın mı çek işte, başka siteye at orfan azar azar devam etmen daha mantıklı olurdu
Öder öder sen yeterki kazan ne siteler var zlot bile 1.2m ödedi bana yarım saat içinde

Beeinvaan

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,190
5,561
113

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye