Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı Mafiaso - Kopenhag / 5K

Kupon Miktarı
5000
Kupon Oranı
2.07

Mafiaso

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,708
4,594
113
Bu ara en dibi gördüm dikkat et çok yüklenme dostum kuponlar çok yüksek basma pişmanlık yaşama bizim gibi bol bol şanslarin olsun
Son 3-4 ayda 1m civari para kazanmısımdır bunun öncesinde de altıma sıfır araba alacak kadar kazandırmıstı kral bazen yapiyoruz o hatayı ama parayı sağa sola bagladım kumara belli bir miktar ayırdım en fazla o gider altınları falan bozup gaza gelmezsek 😂

Deadlong

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,726
4,033
113
Son 3-4 ayda 1m civari para kazanmısımdır bunun öncesinde de altıma sıfır araba alacak kadar kazandırmıstı kral bazen yapiyoruz o hatayı ama parayı sağa sola bagladım kumara belli bir miktar ayırdım en fazla o gider altınları falan bozup gaza gelmezsek 😂
Ayırdığın bütçe dışına cikmazsin umarım dostum

Hakan170

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
53,569
10,098
113
Başka maçın var mı dost takip edelim

Lazy61

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,493
1,384
113
Dostum yaptığın yatırımlar ne kadar merak ettim

butragueno

BASKETÇİ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
80,244
53,079
113
Bu uefa maclarri hem 20 45 hem 23 seansi hepsinde ilk yari 1 gol cikti gecende olmustu sanki aynisi denemek lazim

Mafiaso

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,708
4,594
113
İyi para kral o yüzden sordum :D
Kral iddia ediyorum kumarı mantıklı oynayan herkes kazanır mantık olarak burada devam etsem maks alacagim kayip bonusu 1k ama 10k yı cekip baska siteye attıgımda 3k civarı bunu 2x yapsan yine zararsız çıkıyorsun