- 14,666
- 4,860
- 113
Bu ara en dibi gördüm dikkat et çok yüklenme dostum kuponlar çok yüksek basma pişmanlık yaşama bizim gibi bol bol şanslarin olsunŞimdi tekrar verdim 10 saniye sürmedi sen nasıl bir sitesin ya
Bu ara en dibi gördüm dikkat et çok yüklenme dostum kuponlar çok yüksek basma pişmanlık yaşama bizim gibi bol bol şanslarin olsunŞimdi tekrar verdim 10 saniye sürmedi sen nasıl bir sitesin ya
Biz öksüz kaldık dostReis sende fix at
TebriklerŞimdi tekrar verdim 10 saniye sürmedi sen nasıl bir sitesin ya
Son 3-4 ayda 1m civari para kazanmısımdır bunun öncesinde de altıma sıfır araba alacak kadar kazandırmıstı kral bazen yapiyoruz o hatayı ama parayı sağa sola bagladım kumara belli bir miktar ayırdım en fazla o gider altınları falan bozup gaza gelmezsek 😂Bu ara en dibi gördüm dikkat et çok yüklenme dostum kuponlar çok yüksek basma pişmanlık yaşama bizim gibi bol bol şanslarin olsun
Dost yanlış anlamada son yaptigim iki roll de sana üst üste atmısım atmadigim kisileri seçmeye çalışıyorum hep aynı kisilere atsrsam bunun bir anlamı olmazBiz öksüz kaldık dost
Ayırdığın bütçe dışına cikmazsin umarım dostumSon 3-4 ayda 1m civari para kazanmısımdır bunun öncesinde de altıma sıfır araba alacak kadar kazandırmıstı kral bazen yapiyoruz o hatayı ama parayı sağa sola bagladım kumara belli bir miktar ayırdım en fazla o gider altınları falan bozup gaza gelmezsek 😂
Başka maçın var mı dost takip edelimSon 3-4 ayda 1m civari para kazanmısımdır bunun öncesinde de altıma sıfır araba alacak kadar kazandırmıstı kral bazen yapiyoruz o hatayı ama parayı sağa sola bagladım kumara belli bir miktar ayırdım en fazla o gider altınları falan bozup gaza gelmezsek 😂
Dostum yaptığın yatırımlar ne kadar merak ettimSon 3-4 ayda 1m civari para kazanmısımdır bunun öncesinde de altıma sıfır araba alacak kadar kazandırmıstı kral bazen yapiyoruz o hatayı ama parayı sağa sola bagladım kumara belli bir miktar ayırdım en fazla o gider altınları falan bozup gaza gelmezsek 😂
Mal beyanı yapayım kral istersen 😂Dostum yaptığın yatırımlar ne kadar merak ettim
Sociedad 3 2 bitmis la 5 gol olur dedik puahhaMal beyanı yapayım kral istersen 😂
İyi para kral o yüzden sordumMal beyanı yapayım kral istersen 😂
Macların çoğu bitti bence bi pana kaldı onda da oran yokSociedad 3 2 bitmis la 5 gol olur dedik puahha
Yatlar katlar 🤣 dmyede bı baksan dostum varyaMal beyanı yapayım kral istersen 😂
Pana alir ama orman yok doğruMacların çoğu bitti bence bi pana kaldı onda da oran yok
Kral iddia ediyorum kumarı mantıklı oynayan herkes kazanır mantık olarak burada devam etsem maks alacagim kayip bonusu 1k ama 10k yı cekip baska siteye attıgımda 3k civarı bunu 2x yapsan yine zararsız çıkıyorsunİyi para kral o yüzden sordum![]()
Hemşerinide gör be bi ara 🤣Macların çoğu bitti bence bi pana kaldı onda da oran yok