Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı Mafiaso - Kopenhag / 5K

Kupon Miktarı
5000
Kupon Oranı
2.07

Hakan170

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
53,060
9,983
113
Kral iddia ediyorum kumarı mantıklı oynayan herkes kazanır mantık olarak burada devam etsem maks alacagim kayip bonusu 1k ama 10k yı cekip baska siteye attıgımda 3k civarı bunu 2x yapsan yine zararsız çıkıyorsun
Yapamıyoruz işte sorun orda

Lazy61

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,490
1,384
113
Kral iddia ediyorum kumarı mantıklı oynayan herkes kazanır mantık olarak burada devam etsem maks alacagim kayip bonusu 1k ama 10k yı cekip baska siteye attıgımda 3k civarı bunu 2x yapsan yine zararsız çıkıyorsun
Kral bende bu kafada ilerliyorum sıkıntı yok ama belli bir süre sonra bütün siteler limit koydu no bonus yaptı gereksiz yere

Mafiaso

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,706
4,592
113
Kral bende bu kafada ilerliyorum sıkıntı yok ama belli bir süre sonra bütün siteler limit koydu no bonus yaptı gereksiz yere
Orası öyle eski bonuslar da yok ben tamambetle rolletto da açık buldum ordan kaldırdım bütün parayı zaten arkadaslara sıfırdan bir haftada 70k kasa yaptım 2-3 kişiye ama en son patladık bütün hesaplar nobonus

Hakan170

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
53,060
9,983
113
Orası öyle eski bonuslar da yok ben tamambetle rolletto da açık buldum ordan kaldırdım bütün parayı zaten arkadaslara sıfırdan bir haftada 70k kasa yaptım 2-3 kişiye ama en son patladık bütün hesaplar nobonus
Oha helal olsun valla

Lazy61

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,490
1,384
113
Bu konuyu özelden konuşalım müsaitsen bi

Mafiaso

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,706
4,592
113

butragueno

BASKETÇİ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
80,240
53,074
113
Reis sartlari bilmiyorum canlı da yok padisahbet eklemis oylesine 3 mac sectim ama çıkmadı sartlari ne bunun acaba ben kullanmıyorum eklenen freebetleri falan haberim yok o yüzden
4 mac 1.6 olabilir yine cikmiyorsa 4 mac 1.6 birde 1 0 2 sadece