Yapamıyoruz işte sorun ordaKral iddia ediyorum kumarı mantıklı oynayan herkes kazanır mantık olarak burada devam etsem maks alacagim kayip bonusu 1k ama 10k yı cekip baska siteye attıgımda 3k civarı bunu 2x yapsan yine zararsız çıkıyorsun
Yapamıyoruz işte sorun ordaKral iddia ediyorum kumarı mantıklı oynayan herkes kazanır mantık olarak burada devam etsem maks alacagim kayip bonusu 1k ama 10k yı cekip baska siteye attıgımda 3k civarı bunu 2x yapsan yine zararsız çıkıyorsun
Kral bende bu kafada ilerliyorum sıkıntı yok ama belli bir süre sonra bütün siteler limit koydu no bonus yaptı gereksiz yereKral iddia ediyorum kumarı mantıklı oynayan herkes kazanır mantık olarak burada devam etsem maks alacagim kayip bonusu 1k ama 10k yı cekip baska siteye attıgımda 3k civarı bunu 2x yapsan yine zararsız çıkıyorsun
Derbiye kadar sağlam kâr yapmam lazım Fenere sağlam girecegimHemşerinide gör be bi ara 🤣
Fb harici devrede aynenMacların çoğu bitti bence bi pana kaldı onda da oran yok
Yapma kral o maç berabere biterDerbiye kadar sağlam kâr yapmam lazım Fenere sağlam girecegim
Anderleth 1.5 üstü girDerbiye kadar sağlam kâr yapmam lazım Fenere sağlam girecegim
Orası öyle eski bonuslar da yok ben tamambetle rolletto da açık buldum ordan kaldırdım bütün parayı zaten arkadaslara sıfırdan bir haftada 70k kasa yaptım 2-3 kişiye ama en son patladık bütün hesaplar nobonusKral bende bu kafada ilerliyorum sıkıntı yok ama belli bir süre sonra bütün siteler limit koydu no bonus yaptı gereksiz yere
Ligi burada bitirmezler Fener her türlü alacakYapma kral o maç berabere biter
Oha helal olsun vallaOrası öyle eski bonuslar da yok ben tamambetle rolletto da açık buldum ordan kaldırdım bütün parayı zaten arkadaslara sıfırdan bir haftada 70k kasa yaptım 2-3 kişiye ama en son patladık bütün hesaplar nobonus
Bu konuyu özelden konuşalım müsaitsen biOrası öyle eski bonuslar da yok ben tamambetle rolletto da açık buldum ordan kaldırdım bütün parayı zaten arkadaslara sıfırdan bir haftada 70k kasa yaptım 2-3 kişiye ama en son patladık bütün hesaplar nobonus
Herkes öyle düşünüyorLigi burada bitirmezler Fener her türlü alacak
Bende Fenerin alacağını düşünüyorum Dost bakalımDerbiye kadar sağlam kâr yapmam lazım Fenere sağlam girecegim
TbrklerKopenhag tur atlar 5k denedik
Dostum kaç maç kaç orandan söylersen bakayım@ferdikadıoğlu 150 freebet eklenmis bi sitede bi kupon ver kazanc olursa gelenle roll yap dostum
Reis sartlari bilmiyorum canlı da yok padisahbet eklemis oylesine 3 mac sectim ama çıkmadı sartlari ne bunun acaba ben kullanmıyorum eklenen freebetleri falan haberim yok o yüzdenDostum kaç maç kaç orandan söylersen bakayım
4 mac 1.6 olabilir yine cikmiyorsa 4 mac 1.6 birde 1 0 2 sadeceReis sartlari bilmiyorum canlı da yok padisahbet eklemis oylesine 3 mac sectim ama çıkmadı sartlari ne bunun acaba ben kullanmıyorum eklenen freebetleri falan haberim yok o yüzden