- 103,141
- 58,257
- 113
Shellac sahsi davranmaz bro yanlisin var.shellac iyidir.yat uyu diyorum bosuna uykusuz kalma o is yas,3 gun sonra cekersinO bana gıcık halletmez daimon olsa hallederdi
Shellac sahsi davranmaz bro yanlisin var.shellac iyidir.yat uyu diyorum bosuna uykusuz kalma o is yas,3 gun sonra cekersinO bana gıcık halletmez daimon olsa hallederdi
Bro bi gorev dailimi var bu gorev baskanin deil.adi ustunde baskan adam 😁Nasil bakmiyor la baskan direkt iletisim kurar ama yarina kalabilir
Bencede ya da yarin gunduz halledilir bir sekilShellac sahsi davranmaz bro yanlisin var.shellac iyidir.yat uyu diyorum bosuna uykusuz kalma o is yas,3 gun sonra cekersin
İse gitsemmiki zaten bedava para bu yogmiye çıktı rapormu alsamShellac sahsi davranmaz bro yanlisin var.shellac iyidir.yat uyu diyorum bosuna uykusuz kalma o is yas,3 gun sonra cekersin
Tmm iste sponsorluk konularinda direkt iletisimde olan o oldugundan sorun olursa direkt cozebilir bence ama tabi gunduz benceBro bi gorev dailimi var bu gorev baskanin deil.adi ustunde baskan adam 😁
Başkan da carpraz çekim yok dedi olmadı malisef iyi geceler herkeseTmm iste sponsorluk konularinda direkt iletisimde olan o oldugundan sorun olursa direkt cozebilir bence ama tabi gunduz bence
Yaw bro 2 milyon para cekdim limitler doldu diyosun simdide 8 k cekdim yevmiye cikdi diye ise gitmiyosun.o zaman senin hci calismaman laizmİse gitsemmiki zaten bedava para bu yogmiye çıktı rapormu alsam![]()
Demisdim sana iyi uykularBaşkan da carpraz çekim yok dedi olmadı malisef iyi geceler herkese
Yaw bro 2 milyon para cekdim limitler doldu diyosun simdide 8 k cekdim yevmiye cikdi diye ise gitmiyosun.o zaman senin hci calismaman laizm
O paralar hesap da vardı bu yoktu bu unutulmuş para bunu kazanç olarak gormuyomYaw bro 2 milyon para cekdim limitler doldu diyosun simdide 8 k cekdim yevmiye cikdi diye ise gitmiyosun.o zaman senin hci calismaman laizm
Iyi gecelerBaşkan da carpraz çekim yok dedi olmadı malisef iyi geceler herkese
Uyu bro,baska paran varsa o parayida mindar etme sabret 3 gunO paralar hesap da vardı bu yoktu bu unutulmuş para bunu kazanç olarak gormuyom
TebriklerNba uyutmuyor Ekli dosyayı görüntüle 526369
Bu isler boyle iste o para gidiklar oynar oynar sonunda kaybedersin bak gorNba uyutmuyor Ekli dosyayı görüntüle 526369
Bol sans wonNba uyutmuyor Ekli dosyayı görüntüle 526369
Yok 4 bin daha ekledim üstüne bu paranın faizini vermeleri lazımBu isler boyle iste o para gidiklar oynar oynar sonunda kaybedersin bak gor
bence de yat uyu dost sınırlarda dolanmışsın işaret olsa gerek7500 faiz kitledim ben yatar artıkEkli dosyayı görüntüle 526376
Bu maça oynayacaklar indi ye versin 3 ceyregi de 4 Du de ölüm vuruşu yaparbence de yat uyu dost sınırlarda dolanmışsın işaret olsa gerektebrikler
Bunada tbrk.iyi uykular7500 faiz kitledim ben yatar artıkEkli dosyayı görüntüle 526376