- 103,141
- 58,257
- 113
Aboo isin zormus be.sen onu bana at uyu uykusuz kalma 😁Çeyrek olursa iyi olur yatmam lazım 5.30 kalkacam
Aboo isin zormus be.sen onu bana at uyu uykusuz kalma 😁Çeyrek olursa iyi olur yatmam lazım 5.30 kalkacam
Yaw indi maci 2de sen canlidan bi basket bul bas ust takip edelimÇeyrek olursa iyi olur yatmam lazım 5.30 kalkacam
20 bin den başlıyor 100 bine kadar çekiyoz işte 1 milyon limit ne ara doldu bende anlamadimTabi ya para var huzur var.havale ile cekim yapmakdan cekinmiyorsan papara limitini hiue doldurdun bro.ne kdr cekim yapiyosunda 2side doldu mubarek.ben betciodan cekdim aksam 5 dkda geldi sitesine gore deisir
Şuanda canlıda Brezilya ligi forteleza ms takım golü 1.5 üstHaftalık kayıp bonusu bakarken bi yerde bakiye unutmuşum aranızda maç seçin sizin için 250 tl lik bi kupon yapacam
Way anasini hayatimda yasamadm boyle bi durum yasayamamda.sansin bol olsun ne diyim20 bin den başlıyor 100 bine kadar çekiyoz işte 1 milyon limit ne ara doldu bende anlamadim
Aranızdan birini seçin ona atarım güvendiğiniz biri beni ugrastirmayinAboo isin zormus be.sen onu bana at uyu uykusuz kalma 😁
Adam sabah 5.30da kalkicam hizlica olsun bitsin diyor bro aen futbol yaziyosunŞuanda canlıda Brezilya ligi forteleza ms takım golü 1.5 üst
At bana sen rahat olAranızdan birini seçin ona atarım güvendiğiniz biri beni ugrastirmayin![]()
Joe yapsin bakamAranızdan birini seçin ona atarım güvendiğiniz biri beni ugrastirmayin![]()
Kupon yapıcam diyor diye yazdım abi özür dilerim okumadım o mesajıAdam sabah 5.30da kalkicam hizlica olsun bitsin diyor bro aen futbol yaziyosun
@Hayat1kumar atabilirsinAranızdan birini seçin ona atarım güvendiğiniz biri beni ugrastirmayin![]()
Ne ozuru bro yahu ozurlu bisey yok arada kaciyor oyle msjlarKupon yapıcam diyor diye yazdım abi özür dilerim okumadım o mesajı
Sen basketci mi oldunAt bana sen rahat ol
Ne ozuru bro yahu ozurlu bisey yok arada kaciyor oyle msjlar
Ne ozuru bro yahu ozurlu bisey yok arada kaciyor oyle msjlar

Daha işleme almamislar@Hayat1kumar atabilirsin

Futbol basket fark etmez serdar oynar affetmez 😁 sen benim tutturdugum nba kupinlarini gormemissin belliki suatim.bi bak kuponlarima.tek kuponda 200 oran buldum nbaSen basketci mi oldunyoksa futbol mu bu arkadasta olur farketmez
250 unutmusum diyor paraya bak 😁
Mefete papara parazula bunlar daha hizli kullaniyosan
a maritbet havale biraz uzun öder burası bi kere 200 çektiydim 48dk da gelmişti
limitler doldu dedi ya halla hallaMefete papara parazula bunlar daha hizli kullaniyosan
Dogrudur 200 baya iyiymis benimde var 23 oranlar falan ama sen oyuncu bahsi aliyon demi daha cokFutbol basket fark etmez serdar oynar affetmez 😁 sen benim tutturdugum nba kupinlarini gormemissin belliki suatim.bi bak kuponlarima.tek kuponda 200 oran buldum nba