- 80,249
- 53,086
- 113
Payfix demedi milimitler doldu dedi ya halla halla
Payfix demedi milimitler doldu dedi ya halla halla
Bro adam oyle bi kazanmiski bu ay hem papara hem payfix 1m limiti doldurmus.sansi daim olsun ne diyekPayfix demedi mi
Hee iyiymisBuyur suatcim hepsi basket nba 2li 3lu 4lu bakma bu ara para yok oynayamiyoruz Ekli dosyayı görüntüle 526336
Umarim kazanmistirda o limitler yatir cek yaptin mi dolmasi 1 haftayi almiyor surekli oynuyosaBro adam oyle bi kazanmiski bu ay hem papara hem payfix 1m limiti doldurmus.sansi daim olsun ne diyek
Maşallah diyelimBro adam oyle bi kazanmiski bu ay hem papara hem payfix 1m limiti doldurmus.sansi daim olsun ne diyek
Seninde mi doldu Suvatim 😂 😂Umarim kazanmistirda o limitler yatir cek yaptin mi dolmasi 1 haftayi almiyor surekli oynuyosa
Dolu aynen at bakayim biseyler acilmis mi bakalimSeninde mi doldu Suvatim 😂 😂
Bro bildirim deil la o 😁 dur merakda kalma ss atim 😁Hee iyiymisiş bankasindan bildirim gelmis bak bakalim ne kadar geldi
![]()

Şaka yaptik lo aciklamaya gerek yoktuBro bildirim deil la o 😁 dur merakda kalma ss atim 😁
Mevzu su ben isbank hesabini kullaniyorum ama kartim yok sigara ekmek falan alincagi zaman ziraat kartima aktariyorum onun kartini kullaniyorum bugun 1 defa ekmek bi defada aigara icin kendime havale yapdim onun bildirimi Ekli dosyayı görüntüle 526341
Para olaydi nba yapardim ama futbol pek sarmiyor beni nba yoksa oynuyorum futbol.he para gondermek istersen iban yazarimŞaka yaptik lo aciklamaya gerek yoktu![]()
Sadi halledecek onu bizde bekliyoz onu dahaPara olaydi nba yapardim ama futbol pek sarmiyor beni nba yoksa oynuyorum futbol.he para gondermek istersen iban yazarim
Arkadaşlar site yan ciziyo payfix le yatırım yaptım yatırım yaptığın yöntem le çekebilirsiniz diyo dolu limit diyom anlamiyolimitler doldu dedi ya halla halla
çapraz cekım yoksa o normal yan çizme değil cogu sitede vardır o sistemArkadaşlar site yan ciziyo payfix le yatırım yaptım yatırım yaptığın yöntem le çekebilirsiniz diyo dolu limit diyom anlamiyo
Eyvah sikinti buyuk.sen simdi 3 gun onu bekleyebilcekmisin?kupon yap uyu bnce baska care yok fibi gozukuyor.yada sal kalsin oyle.umarim baska paran vardir son paran buysa sikinti buyukArkadaşlar site yan ciziyo payfix le yatırım yaptım yatırım yaptığın yöntem le çekebilirsiniz diyo dolu limit diyom anlamiyo
Sikayet acayimmi kalsinmiçapraz cekım yoksa o normal yan çizme değil cogu sitede vardır o sistem
Limitlerin dolu oldugunu belgele canli bisey yapmazsa burada destek konusuna yaz yarin hallolur benceArkadaşlar site yan ciziyo payfix le yatırım yaptım yatırım yaptığın yöntem le çekebilirsiniz diyo dolu limit diyom anlamiyo
kalsın buna bişey yapamazlar dost adam ödemicez dememiş çapraz cekım yok demişSikayet acayimmi kalsinmi
Kusura bakmayın odemediler iyi geceler hakkınızı helal edinçapraz cekım yoksa o normal yan çizme değil cogu sitede vardır o sistem
Aynen odemicez demiyokalsın buna bişey yapamazlar dost adam ödemicez dememiş çapraz cekım yok demiş