- 3,096
- 3,970
- 113
Bıraktın mi kirmiziyiÖyle gir iyim dedim yalvardılar lütfen gitme dediler bende kıramadım
Bıraktın mi kirmiziyiÖyle gir iyim dedim yalvardılar lütfen gitme dediler bende kıramadım
Şöyle söyleyim sana 5 ay oldu bir tane bile almadımBıraktın mi kirmiziyi![]()
Ismarladılar o zamanŞöyle söyleyim sana 5 ay oldu bir tane bile almadım
Meto roll yapar mısınIsmarladılar o zaman
İyi yapmışsın ağacım hoşgeldin Sefa geldin. Ama neden elin boş geldinÖyle gir iyim dedim yalvardılar lütfen gitme dediler bende kıramadım
Kazananın geldiği görülmedi henüzBu konu iyiymiş bundan sonra kaybedince buraya geleceğim.
Yaparımda siteler bozukMeto roll yapar mısın
Yani hepBu konu iyiymiş bundan sonra kaybedince buraya geleceğim.
Bi ısınalım 3 5 gün 😂İyi yapmışsın ağacım hoşgeldin Sefa geldin. Ama neden elin boş geldin
Bana da bı yanlısı olmadı ben esprisindeyim işin ufak tefek ticaretimiz oldu ama öyle bı sıkıntı yaşamadıkSapsap o kadar parası olsa ilk bana yazar borcunu öder bakmayın dalga geçtiğime o yokturda veremiyordur
Düzelince yazYaparımda siteler bozuk
Bize taktı Bi maaş puahjaah canı sağolsınBana da bı yanlısı olmadı ben esprisindeyim işin ufak tefek ticaretimiz oldu ama öyle bı sıkıntı yaşamadık
Konu açarım görürsünDüzelince yaz
OkeyKonu açarım görürsün
Öhö öhöDüzelince yaz
Etiket atmazsan göremem aw anadayfa mı gezeyim bu yaştan sonra yorulurumKonu açarım görürsün
Çok yaşa puahjaÖhö öhö
Ben böyle durumlarda takan kişinin fazla fazla geri verdiğini ve hiç bir zaman belini duzeltemedigini çok duydumBize taktı Bi maaş puahjaah canı sağolsın
Ben de bıraktim içmiyorum 15 dakika oldu bakalım. Dm den yaziver bana sana zahmetŞöyle söyleyim sana 5 ay oldu bir tane bile almadım