- 7,789
- 10,809
- 113
Vale dostum keyfin nasıl herşey yolunda miSana iletmemi söyledi betcolar patlakmış hala kupon yok piyasada para benden çıkalı 1 saat oldu
Vale dostum keyfin nasıl herşey yolunda miSana iletmemi söyledi betcolar patlakmış hala kupon yok piyasada para benden çıkalı 1 saat oldu
Erhan ben vurucu bi tane yapıcaz tutarsa ekmeği bölüşürüz gülüm sponsor atamHiç birşey yapasim yok acaba param olmadığı için mi
İdare ediyoruz dost çokta iyi sayılmaz ama sürünmüyoruzda 😄 sen nasılsınVale dostum keyfin nasıl herşey yolunda mi
Vay aw o parayı 4'e bolsek herkese bir parliament düşüyor en fazla ne hale gelmişiz dost 😂Erhan ben vurucu bi tane yapıcaz tutarsa ekmeği bölüşürüz gülüm sponsor atam
Maddiyat hariç şükür diyelim dost 😂İdare ediyoruz dost çokta iyi sayılmaz ama sürünmüyoruzda 😄 sen nasılsın
Sponsor ata ise bakiye 1881 dir kesinErhan ben vurucu bi tane yapıcaz tutarsa ekmeği bölüşürüz gülüm sponsor atam
Betco düzelsin bak o parayi ben ne kadar yapcam puaahVay aw o parayı 4'e bolsek herkese bir parliament düşüyor en fazla ne hale gelmişiz dost 😂
Jajaajs 100 duzz bilmem bişeyBetco düzelsin bak o parayi ben ne kadar yapcam puaah
Niye üstüne koyucam dedi koymadı mı @Erhan2121Vay aw o parayı 4'e bolsek herkese bir parliament düşüyor en fazla ne hale gelmişiz dost 😂
La yok siz keyfinize bakın şaka yapıyorum ben sıkıldım dayı ya böyle hayat mı olur aqErhan ben vurucu bi tane yapıcaz tutarsa ekmeği bölüşürüz gülüm sponsor atam
Koyduk ta bizdeki para bile tatmin etmemiş demekki vurucuyu puahaNiye üstüne koyucam dedi koymadı mı @Erhan2121
Kardeşin sıfırdan 17k yapıp gidip 17kya 5'li kombin yapacak kadar aptal çünkü 😂Koyduk ta bizdeki para bile tatmin etmemiş demekki vurucuyu puaha
Bolşans sullyBuz hokeyine oynadık metin @Mrlbra
Hay sikicem sullynizi ya neyse ilk kupon içerdeBolşans sully
Eşref yok dost siz telegramdan başbaşa rolling mi yapiyonuz 😂Sağlıcakla kalin dostlar. Ben kaçar. Gideyim Eşref dostun konusuna da yetimmiş gibi rol yapayım biraz.
Eşref tek başına yapıyor o işi. Çift sevmiyor adam.Eşref yok dost siz telegramdan başbaşa rolling mi yapiyonuz 😂
Zamanla tercihleri değişir belki dost belli mi olur. Hem sende fena adam değilsin yani.Eşref tek başına yapıyor o işi. Çift sevmiyor adam.