- 18,864
- 13,802
- 113
Okuyorum üflüyorum da miktarını, baremini tutturamiyorum o yüzden işe yaramıyorHocamm. Allah'ın seversen oku üfle bişey yap bu böyle olmayacak
Okuyorum üflüyorum da miktarını, baremini tutturamiyorum o yüzden işe yaramıyorHocamm. Allah'ın seversen oku üfle bişey yap bu böyle olmayacak
Eğer öyleyse geçen 500ünü kıtladık ilk defa helal etsinAcaba bu eşref tek sapsap mi bak şimdi gece gece kafama takıldı
Oğuz uyan oğuzDeğil dost değil
Hesap Clint falan yazıyor ne demek o
Eşref tektir sapsap gibi çift hecelik bi nik kullanmaz dostAcaba bu eşref tek sapsap mi bak şimdi gece gece kafama takıldı
Siz niye sürekli üyelere başka biri mi diye şüphe ediyosunuzEşref tektir sapsap gibi çift hecelik bi nik kullanmaz dost
Senin de nefes gitti Arif efendi 😂Okuyorum üflüyorum da miktarını, baremini tutturamiyorum o yüzden işe yaramıyor
Ben asla şüphe etmem kimseyi başkası ile karıştırmam sully dostSiz niye sürekli üyelere başka biri mi diye şüphe ediyosunuz
Geçen yıl burda neler döndü bilmiyorsun çünkü jsjsjs3620 sayfayı oku anlarsın dost sonra roman diye bastır o sayfalarıSiz niye sürekli üyelere başka biri mi diye şüphe ediyosunuz
Sully ğuahahhaBen asla şüphe etmem kimseyi başkası ile karıştırmam sully dost
Okulda okumadım o kadar yapma bunuGeçen yıl burda neler döndü bilmiyorsun çünkü jsjsjs3620 sayfayı oku anlarsın dost sonra roman diye bastır o sayfaları
Yine başa döndük amkBen asla şüphe etmem kimseyi başkası ile karıştırmam sully dost
Sen yokken foruma giriyor muydun yoksa komple kopmuş muydun dostGeçen yıl burda neler döndü bilmiyorsun çünkü jsjsjs3620 sayfayı oku anlarsın dost sonra roman diye bastır o sayfaları
Komple kopmustımSen yokken foruma giriyor muydun yoksa komple kopmuş muydun dost
Şimdi ne esti peki adaşim bir andaKomple kopmustım
Sen elzem misinKomple kopmustım
Buraya girmesem ne olacak konudakiler başka yerden ulaşıyoedu bana puahahaSen yokken foruma giriyor muydun yoksa komple kopmuş muydun dost
Bilemedin şafakSen elzem misin
Şahin beyi şöyle kenara alalım arkadaşlarOğuz uyan oğuz
Öyle gir iyim dedim yalvardılar lütfen gitme dediler bende kıramadımŞimdi ne esti peki adaşim bir anda