- 18,864
- 13,803
- 113
Aleykümselam rahmetullahi ve berekat dostSelamın aleyküm gencolar
Aleykümselam rahmetullahi ve berekat dostSelamın aleyküm gencolar
Adaşım düğün var he. Sevindim valla adına. Mutluluklar dilerim.
@Metings1905 özledin saygı ve minnetleSağol baybars
Berakat değil berakâtüAleykümselam rahmetullahi ve berekat dost
EVET sonunda 26 ocakta eyvallahAdaşım düğün var he. Sevindim valla adına. Mutluluklar dilerim.
Normal haber değeri yok kazanınca haber değeri oluyorManudan holi freebet yattı 50k kaçtı
Metin sen misin puajjaBerakat değil berakâtü
Biz kavusamadik dost. Hayallerimiz yarın kaldı. HatirlarsinEVET sonunda 26 ocakta eyvallah
Bitti mi tamamen o mevzuBiz kavusamadik dost. Hayallerimiz yarın kaldı. Hatirlarsin
Bitti dost sozlenmisBitti mi tamamen o mevzu
ÖderBetasus 87k öder mi @Barrios
Hergün başka biri oluyorum benliğimi kaybettimMetin sen misin puajja
Her duamın sonunda tü tü tü diye temenni eklemeleri yapıyorum zaten dost selamda es geçtimBerakat değil berakâtü
Değil dost değilMetin sen misin puajja
Kuranda berakâtü diye yazıyo diye söyledimHer duamın sonunda tü tü tü diye temenni eklemeleri yapıyorum zaten dost selamda es geçtim
Hocamm. Allah'ın seversen oku üfle bişey yap bu böyle olmayacakHer duamın sonunda tü tü tü diye temenni eklemeleri yapıyorum zaten dost selamda es geçtim
O kadar derinlere girmeyelim dost yoksa çıkışı bulamayızKuranda berakâtü diye yazıyo diye söyledim
Sapsap o kadar parası olsa ilk bana yazar borcunu öder bakmayın dalga geçtiğime o yokturda veremiyordurAcaba bu eşref tek sapsap mi bak şimdi gece gece kafama takıldı
Yav kardeşim sen sitenin güvenliği misin bu konuya giremez diyorsunO buraya gelemez artik çok iyilik yaptık ona ama o sadece kendi çıkarını dusundu atam puaha