- 33,294
- 33,780
- 113
Parasizlik direk başa vuruyor dost normaldir bugunler de gecer puahaHarry Potter diye okudum. Foruma biraz ara vereyim
Parasizlik direk başa vuruyor dost normaldir bugunler de gecer puahaHarry Potter diye okudum. Foruma biraz ara vereyim
Cep delik Cepken delikCepte para olmayınca unutulmuyor kanka
Holiden 1000 freebet aldık 50 oran 6 maç yaptık 54k 90 da gol geldi telefonu kıracaktım yineHarry Potter diye okudum. Foruma biraz ara vereyim
aboooHarry Potter diye okudum. Foruma biraz ara vereyim
ayrannnnHoliden 1000 freebet aldık 50 oran 6 maç yaptık 54k 90 da gol geldi telefonu kıracaktım yine![]()
Çılgınsın meeennnKerem aktürkoğlu diye okudum 31 e biraz ara vereyim 😁
Erhan bugünde şov yaparsa bi mutlu sonlu masajı hakettim😁Çılgınsın meeennn
Oha 😁Çılgınsın meeennn
Sende ne kadar meraklisin telefonu kıramaya korkudan sana ses edemiyoruz artik teli kırarsın diye puahaHoliden 1000 freebet aldık 50 oran 6 maç yaptık 54k 90 da gol geldi telefonu kıracaktım yine![]()
@Erhan2121 a da ısmarlasın artıkErhan bugünde şov yaparsa bi mutlu sonlu masajı hakettim😁
Bu kez komisyon alirim ama yok ole sürekli bedava kupon puahaaErhan bugünde şov yaparsa bi mutlu sonlu masajı hakettim😁
Vallahi 1 yılda 4 telefon kırdımSende ne kadar meraklisin telefonu kıramaya korkudan sana ses edemiyoruz artik teli kırarsın diye puaha
Nba var mı ErhanımBu kez komisyon alirim ama yok ole sürekli bedava kupon puahaa
Apo bırak palavrayı artık . Trx atıyorum dmden . Patates alacam 5 kiloHoliden 1000 freebet aldık 50 oran 6 maç yaptık 54k 90 da gol geldi telefonu kıracaktım yine![]()
Yüksek vurursak gel bakırköye sende 😁Bu kez komisyon alirim ama yok ole sürekli bedava kupon puahaa
Duvardan duvara neden vuruyorsun teli yazık günah degilmiVallahi 1 yılda 4 telefon kırdım![]()
Sen bana ibandan paslarsin ne gerek var bakirkoye puahaYüksek vurursak gel bakırköye sende 😁
Duvarlar da konuşmuyorDuvardan duvara neden vuruyorsun teli yazık günah degilmi
Aga sen filimlerdeki zengin yalı çocuğumusun yanarız yapma 😁Vallahi 1 yılda 4 telefon kırdım![]()
Var oynucan miNba var mı Erhanım