Yine konu ben miAh nerde o gunler wasilin üstüne bassam onu param pirçik ederdim puaha
Yine konu ben miAh nerde o gunler wasilin üstüne bassam onu param pirçik ederdim puaha
Tek umut sen kaldın dun demiştin bir iki kişiye rol actirirm herhalde bana actirirsin demi puahaBana bile ulaşmadıysa başarılı olup ohooı sbabs
Valla joe yine senden bahsetti bende bir iki laf ettim dusun forumda ne kadar çok sevenin var puahaYine konu ben mi![]()
Enguzeli bende yilbasindan sonra aynısını yapmayi düşünüyorum dost inşallah bizede uzaklaşmak nasip olur kafan düşüncelerin berraklasmistir bu illet yuzunden Hassan sabbahinin fedaileri gibi oldukBiraz özel hayata bakalım dedik yolunda şükür herşey hoş bulduk dost
Maşallah bebek gibi seviliyorum kucaktan hiç inmedikValla joe yine senden bahsetti bende bir iki laf ettim dusun forumda ne kadar çok sevenin var puaha
Tobe o nasil laf puahaMaşallah bebek gibi seviliyorum kucaktan hiç inmedik![]()
Dur şimdi holigan kod alıcazTobe o nasil laf puaha
Demek senide kaybettik dost yeter artık agaji gelmedi maalesef unut artık unutUlan agaji ulan agajiiiiiiii
Dun paylaştigim 2 kupon da geldi sen jojo koddan basmadin mi pauahDur şimdi holigan kod alıcaz
Cepte para olmayınca unutulmuyor kankaDemek senide kaybettik dost yeter artık agaji gelmedi maalesef unut artık unut
O paradan bana kalan 1k 500 distine sözüm var ona attım bana 500 kaldı.Dun resatin konusunu takip ettik 8 saat bana ulaşmamış atam sen gittikten sonra burasi cok bozuldu puaha
O zaman sövmeye devam et puhaaCepte para olmayınca unutulmuyor kanka
Beni alakadar etmez gerekirse borc al senin gibi kumarbaz sitenin kurallarından nasıl haberi olmaz acemi değilsin ki puhaaO paradan bana kalan 1k 500 distine sözüm var ona attım bana 500 kaldı.
Bana 3 k sponsor olursan aklımda fena bir NBA kuponu var. 40k veriyor 20 benim ve yine 20 benim şeklindeBeni alakadar etmez gerekirse borc al senin gibi kumarbaz sitenin kurallarından nasıl haberi olmaz acemi değilsin ki puhaa
Onca emek 500O paradan bana kalan 1k 500 distine sözüm var ona attım bana 500 kaldı.
Zeka küpü masallah puhhaaBana 3 k sponsor olursan aklımda fena bir NBA kuponu var. 40k veriyor 20 benim ve yine 20 benim şeklinde