- 33,154
- 33,647
- 113
Totem yapıyor atam ama ona rağmen etkisini göremiyor gelmezsin bugün dedim de yanıldım valla puhaa@Erhan2121 bu northe yine nick mi değişti
Totem yapıyor atam ama ona rağmen etkisini göremiyor gelmezsin bugün dedim de yanıldım valla puhaa@Erhan2121 bu northe yine nick mi değişti
Vay seyitimFırıncının küreği hop hop eder yüreği salihim nabıyonnn
IPhone sattın mı @BellinghamTotem yapıyor atam ama ona rağmen etkisini göremiyor gelmezsin bugün dedim de yanıldım valla puhaa
Eger kumarbazsa hiç şaşmaz kesin satmıştır atam puhaaIPhone sattın mı @Bellingham
Ondan kumarbaz olmaz 😂 kumarbaz adam kumardan kazanınca telefon almaz tekrar kaybeder o parayıEger kumarbazsa hiç şaşmaz kesin satmıştır atam puhaa
Ben ve senin gibimi atam puahaOndan kumarbaz olmaz 😂 kumarbaz adam kumardan kazanınca telefon almaz tekrar kaybeder o parayı
Üstüne bastın hshshsBen ve senin gibimi atam puaha
Eski kumarbazlar dan kim kaldı ki bi ben bi sen kaldik iste puaahhaÜstüne bastın hshshs
Erhan gene kimin üstine bastı wasilin miÜstüne bastın hshshs
Ah nerde o gunler wasilin üstüne bassam onu param pirçik ederdim puahaErhan gene kimin üstine bastı wasilin mi
Ben dün gece bunun hayalini kurdum wasili kokoreç yapıp mideye indiriyordunAh nerde o gunler wasilin üstüne bassam onu param pirçik ederdim puaha
Afiyet olsun dost yarasin puahaBen dün gece bunun hayalini kurdum wasili kokoreç yapıp mideye indiriyordun
Yılbaşı kutlamak caiz değildirHepinize mutlu yıllaaar
Dost hoşgeldin görünmüyordun uzun süredir umarım herşey yolundadırÜstüne bastın hshshs
Aboooooo 😁😁Yılbaşı kutlamak caiz değildir
Biraz özel hayata bakalım dedik yolunda şükür herşey hoş bulduk dostDost hoşgeldin görünmüyordun uzun süredir umarım herşey yolundadır
Dun resatin konusunu takip ettik 8 saat bana ulaşmamış atam sen gittikten sonra burasi cok bozuldu puahaBiraz özel hayata bakalım dedik yolunda şükür herşey hoş bulduk dost
Gaddar bozdu kendini puajjaDun resatin konusunu takip ettik 8 saat bana ulaşmamış atam sen gittikten sonra burasi cok bozuldu puaha
Bana bile ulaşmadıysa başarılı olup ohooı sbabsDun resatin konusunu takip ettik 8 saat bana ulaşmamış atam sen gittikten sonra burasi cok bozuldu puaha