- 22,450
- 23,113
- 113
Trump eşinden ayrıldı mıHala mı
Trump eşinden ayrıldı mıHala mı
Tam forumu bırakacagim günde mi gelirsin be atam puahah hosgeldinTrump eşinden ayrıldı mı
Olum sen en son ben giderken bırakıyordun hala mı bırakacan snsnsbaTam forumu bırakacagim günde mi gelirsin be atam puahah hosgeldin
Rol actir gelişini kutlamak istiyorumOlum sen en son ben giderken bırakıyordun hala mı bırakacan snsnsba
Ben hep ha bırakacam diyordum da borçlar vardi bir turlu nasip olmuyordu sukur dun borçları kapattım atamOlum sen en son ben giderken bırakıyordun hala mı bırakacan snsnsba
Bunu kutlayalım borçları bitirmeniBen hep ha bırakacam diyordum da borçlar vardi bir turlu nasip olmuyordu sukur dun borçları kapattım atam
Hoşgeldin dost, nasılsın özledik seni nerelerdesin kaç zamandirTrump eşinden ayrıldı mı
ooooHoşgeldin dost, nasılsın özledik seni nerelerdesin kaç zamandir
İyi bari sonunda başardın sırada @butragueno 300k varBen hep ha bırakacam diyordum da borçlar vardi bir turlu nasip olmuyordu sukur dun borçları kapattım atam
Hoşbulduk iş güç takılıyoruz öyle napalm siz napıyonuzHoşgeldin dost, nasılsın özledik seni nerelerdesin kaç zamandir
Evet ferdikadıoğlu bshsBu arada kendine yeni bir dolandırıcı secebildin mi @Mrlbra
Bıraktığın gibi devam tek farklılık erhanin borçlarını kapatması 😂😂😂Hoşbulduk iş güç takılıyoruz öyle napalm siz napıyonuz
Niye bu kadar ara verdin bıraktın mi kompleHoşbulduk iş güç takılıyoruz öyle napalm siz napıyonuz
@Erhan2121 borçlardan dolayı gözünü kan bürümüştü adayim diye geziniyordu, neyse ki dün kapattiEvet ferdikadıoğlu bshs
Haftaya 2 katı borçlanmasında 🤣Bıraktığın gibi devam tek farklılık erhanin borçlarını kapatması 😂😂😂
Yok zaten o herkees bir şekilde gitti de biz çakılı kaldik burda forum desen eskisi gibi değil artik 500 e rol acsan 3838 dm geliyor artık puahaİyi bari sonunda başardın sırada @butragueno 300k var
Hem yazdı tatildi hemde Biraz ara vereyim dedimNiye bu kadar ara verdin bıraktın mi komple
Puahaha neye adaydim açık konus dost belki ban yersin de kurtuluruz senden@Erhan2121 borçlardan dolayı gözünü kan bürümüştü adayim diye geziniyordu, neyse ki dün kapatti