- 747
- 50
- 28
Fener kazanır beAkşam fenerden yatınca anlar kıymetini terimcim
Fener kazanır beAkşam fenerden yatınca anlar kıymetini terimcim
O istiyor ki siteler 10kya 10k versin direkt 20k çekim desin. Bu arada fener maçı ya 2.5 alt ya da 5.5 üst olacakAkşam fenerden yatınca anlar kıymetini terimcim
1.20 üstüne oynamıyor ondan dedim dostFener kazanır be
Var dost Federalbet iftiharla sunar Max 5 k basılabilirYok mu kardeşim nesry gol atar 6.5 üst olur 500 özel oran
elimiz ayağımız zıngırdıyor
Sen iflah olmazsın kardeşimTümbet yerine herhangi bir sitenin hoşgeldin bonusu daha iyi aw hem%100 hem limit yok hemde 10-15 kat
Para lazım kardeşim bakiyem 278₺ bana 12.500 lazum en az 1-2 saateSen iflah olmazsın kardeşim
AsSelamın aleyküm
Gelmez gelmez be puahhaBir kişi de vurduk arkadaşlar diye gelsin buraya @butragueno dişini kıracak
Güzel para valla bende olsa risk eder 2 katına çıkarır sana atardimPara lazım kardeşim bakiyem 278₺ bana 12.500 lazum en az 1-2 saate
Ben sana atayım 12 iki katına öıkar at bana tekrar 12.500Güzel para valla bende olsa risk eder 2 katına çıkarır sana atardim
Hemen at acilBen sana atayım 12 iki katına öıkar at bana tekrar 12.500
Şarjım%4 %2 ye inene kadar 2 kati bakiyeBen sana atayım 12 iki katına öıkar at bana tekrar 12.500
Para lazım klişe laf olmaya başladı zaten sürekli para lazım insana para para ve bu para neden bizi sevmiyor atamPara lazım kardeşim bakiyem 278₺ bana 12.500 lazum en az 1-2 saate
İntihar planı
Sen onu çok sevdiğin içinPara lazım klişe laf olmaya başladı zaten sürekli para lazım insana para para ve bu para neden bizi sevmiyor atam