- 23,642
- 22,034
- 113
Ne diyon la yarma o nasil soruElini kurana basarken arada slot var miydi
Ne diyon la yarma o nasil soruElini kurana basarken arada slot var miydi
Kaybol burdan bi burayı kirletmemistin zatenAma iyi dalga geçilir![]()
PekiKaybol burdan bi burayı kirletmemistin zaten
Bu takim dun eurolig şampiyonu oldu dun taraftarlar mutlu oldu bugün ağlıyorlar ne bicim bi takim bu fener harbiden anlamak imkansizLütfen çocukları ekran başından uzak tutalım
Şaka yapmıştıkAkşam fenerden yatınca anlar kıymetini terimcim
Atam olmayınca konu ölü@Mrlbra uyan atam uyan artık
Bi gelse suan 10 kisi olurdu konuda ona büyük ihtiyaç var bu konu yoksa ayakta kalmaz vallaAtam olmayınca konu ölü
Büyük ihtiyaç kısmında patladım dost Kurtuluş Savaşındayız sandım bi an.Bi gelse suan 10 kisi olurdu konuda ona büyük ihtiyaç var bu konu yoksa ayakta kalmaz valla
Acaba büyük ihtiyacini halletmiş mi bende onu merak ediyorum puhaaBüyük ihtiyaç kısmında patladım dost Kurtuluş Savaşındayız sandım bi an.
Atam be ismet inönü şu günleri görseydi adaları satmazdı
WcAcaba büyük ihtiyacini halletmiş mi bende onu merak ediyorum puhaa
knka biraz eski mesaj ama tam olarak yaşadığın sorunu yaşıyorum nasıl çözdün bunu aydınlatırmısın bende hallediyim300 dolarda olsa çekilmiyor trx de bakiye eksik diyor benim trx bakiyeyi yüklemem lazım
Kimliğim eski olduğundan kyc onayı yapamıyordum yeni kimlik çıkardım sorunu hallettimknka biraz eski mesaj ama tam olarak yaşadığın sorunu yaşıyorum nasıl çözdün bunu aydınlatırmısın bende hallediyim
knk onu demedim mesela türk borsasından trx mi attın sonra türk borsana çektin yoksa trusttan halledebilip çekebildinmiKimliğim eski olduğundan kyc onayı yapamıyordum yeni kimlik çıkardım sorunu hallettim
Binanceden trusta trx attım öyle sonra türk borsasına çektim sonra kendi hesabımaknk onu demedim mesela türk borsasından trx mi attın sonra türk borsana çektin yoksa trusttan halledebilip çekebildinmi
illa masraf çıkıyor yani sağlık olsun sağol cevap içinBinanceden trusta trx attım öyle sonra türk borsasına çektim sonra kendi hesabıma
Aynen öyle dostilla masraf çıkıyor yani sağlık olsun sağol cevap için
Kaçıncı be kardeşim vallaha artik sayamıyorum nedir senin bu tekten kaybetme fantazin puahhaEkli dosyayı görüntüle 791086
Ekli dosyayı görüntüle 791087
İki kuponda tekten 2000+500 gitti gece gece basketinede minasınada 😄 fener Euroleaguei kazanır jojo özeli ağlıcam @butragueno
Valla sorma kısır döngüye girdik.Kaçıncı be kardeşim vallaha artik sayamıyorum nedir senin bu tekten kaybetme fantazin puahha