Nedenİntihar planı
Nedenİntihar planı
Doğru cok seviyorum ve o yuzden kavusma olmuyor zaten başögretmenimSen onu çok sevdiğin için
A. S new York gelmıs gece kısmet nasıp elhamdülillahSelamın aleyküm
Evet bu ara iyi denk geldiA. S new York gelmıs gece kısmet nasıp elhamdülillah
Ege kalplı gözler felan atıyo neler demek ıstıyor neler hahahEvet bu ara iyi denk geldi
Kaybettim la ben o parayi sıfırim slot saolsun ama bu kez gerçekten elimi kuran a bastim bir daha slot oynamicam yedi bitirdi beni hala iflah olmadım@Erhan2121 roll aç hadı dün newyork yendi
Umut olmasa kumar oynamayz gardaşş
3d slot olarak belırttınmıKaybettim la ben o parayi sıfırim slot saolsun ama bu kez gerçekten elimi kuran a bastim bir daha slot oynamicam yedi bitirdi beni hala iflah olmadım
Bu şekilde devam edersem her gün sifirim artık bu şekilde olmaz adam gibi oynayip kazanmam lazım artık kaybetmekten bıktım yemin ederim3d slot olarak belırttınmı
Uyuyor kesin@Mrlbra tamamı hesap
Lütfen çocukları ekran başından uzak tutalımFenerime Hatay +18 uyguluyor puhhaa
Elini kurana basarken arada slot var miydiKaybettim la ben o parayi sıfırim slot saolsun ama bu kez gerçekten elimi kuran a bastim bir daha slot oynamicam yedi bitirdi beni hala iflah olmadım
Maçtan sonra ali koç acun gene masal okuyacak oyle uyurlar fenerliler,gene kanarlarLütfen çocukları ekran başından uzak tutalım
Şuan fenerliler umursamaz bu maçı zaten gazozuna maçMaçtan sonra ali koç acun gene masal okuyacak oyle uyurlar fenerliler,gene kanarlar
@Erhan2121 ne dıyo lâ alikemalElini kurana basarken arada slot var miydi
Ama iyi dalga geçilirŞuan fenerliler umursamaz bu maçı zaten gazozuna maç