- 30,222
- 22,192
- 113
ElendınNe bilim kardeşim ben mi takip etcem
ElendınNe bilim kardeşim ben mi takip etcem
Su içme kardeşim
Kanka pıjamayı az sıyır puahja
Tm bugün sen konus elbet sira bizede gelir büyük ustadSankı kiramı ac karnımı doyuruyo laflara gel lâ erhan susarmısn kuponum var
Açlıktan ağzı kokuyor gelmiş bana ayar veriyorLan hala burdamisin
Senı severım ama sen sevgıyı hak etmıyorsun senı terk edıyorumTm bugün sen konus elbet sira bizede gelir büyük ustad
Metibe yatacak maç verdim ağlar birazdanTm bugün sen konus elbet sira bizede gelir büyük ustad
Eski foto kardeşim arşivden çıkarttık metinin bacakları görünce dayanamadıkSu içme kardeşim
Yattık ıyı geceler yenı düşmanMetibe yatacak maç verdim ağlar birazdan
🤣🤣 ben hariç herkes agresif mesajları nerenle.okuyonPinoz geçen bana satastin şimdi erhana ne bu agresiflik olm çık dışarı bi ormana git oksijen al ekrana bakmaktan kafayı sıyırmışsın
Sonunda düşman olduk be ohhhhYattık ıyı geceler yenı düşman
Şuan öyle yapıyorum verdim zehri ona 16k kayıpla beraber kendi kendini bitirir oErhan ve terim Yabancılarla diyaloğa girmeyin görüldü atın
Pantolon kardeşim ne pijaması kotondan almıştık zenginkenKanka pıjamayı az sıyır puahja
Ben bir kere sana soz verdim de bende o paradan bir kuruş bile nasibimi alamadım gitti ama ben sana verdiğim sözü yerine getirecem elbet sözümüz yerde kalmicakSenı severım ama sen sevgıyı hak etmıyorsun senı terk edıyorum
Koton fakir markası kardeşimPantolon kardeşim ne pijaması kotondan almıştık zenginken
Al işte 😁🤣🤣 ben hariç herkes agresif mesajları nerenle.okuyon
Puhhaa ataammmMetibe yatacak maç verdim ağlar birazdan