- 23,719
- 22,128
- 113
Tm kankam bende bu saatten sonra sana aynı muameleyi yapcam dünya yarina tersine döner hiç merak etmeGelırse internetin fısını cekerım parayı enısteye atarım
Tm kankam bende bu saatten sonra sana aynı muameleyi yapcam dünya yarina tersine döner hiç merak etmeGelırse internetin fısını cekerım parayı enısteye atarım
40 süper hotBu yok kanka grcerli oyunlarda baska soyle
Lan olum bas git burdan ayar etme beniZevkten dört köşesin amk ben ne diyorum ergen kız çocuğu gibi konuşma
Olum senin betgit hesabın bile yokKardeşim bet gitte oynanacak tek oyun 40 süper hot 50 bet at
Lâ dönsün nolmuş ben kımseye bel baglamıs degılım extra ıcmısım tanımam kımseyı puajajTm kankam bende bu saatten sonra sana aynı muameleyi yapcam dünya yarina tersine döner hiç merak etme
Tamam abiTm kardeşim bok mok gece gece yeterrrr
Yok la ama yuksek kat birde karacadag var burda bize yakin sayilir ondan burasi merkezden az daha serin oluyorDamda mı yatıyon suatım
Urfada serin diyorsan biz burda napalım taktik ver
Özenme kardeşim40 süper hot
Bakiyorum varsa gecerli oyunlarda oynayayim 50bet degil tabiiKardeşim bet gitte oynanacak tek oyun 40 süper hot 50 bet at
Noldu maçÖzenme kardeşim
Masaya çık tepin istersenLan olum bas git burdan ayar etme beni
Var ya olum geçen açtık nonus içinOlum senin betgit hesabın bile yok
Her gecenin bir sabahı var zaten içmeye devam et senLâ dönsün nolmuş ben kımseye bel baglamıs degılım extra ıcmısım tanımam kımseyı puajaj
Ki aynı bet ve fazladan 70-80 tur çevirdim ben puhahaKardeşim bu oyunlar sizi sevmio Ege'ye oyun önerisi verdim az kalsın anaparayi kaybedecekti aynı şekil ben girdim hemen sonra sadece 100 lira gitmişti
Ne bilim kardeşim ben mi takip etcemNoldu maç
Lan hala burdamisinMasaya çık tepin istersen
He dogruVar ya olum geçen açtık nonus için
Evet senin mi forum 🌷Lan hala burdamisin
Sankı kiramı ac karnımı doyuruyo laflara gel lâ erhan susarmısn kuponum varHer gecenin bir sabahı var zaten içmeye devam et sen