- 22,435
- 23,079
- 113
Sen hala Meitnitciddiye mi alıyon ababsBen bir kere sana soz verdim de bende o paradan bir kuruş bile nasibimi alamadım gitti ama ben sana verdiğim sözü yerine getirecem elbet sözümüz yerde kalmicak
Sen hala Meitnitciddiye mi alıyon ababsBen bir kere sana soz verdim de bende o paradan bir kuruş bile nasibimi alamadım gitti ama ben sana verdiğim sözü yerine getirecem elbet sözümüz yerde kalmicak
Cok ciddi adamdir kendisi atam almazsam alinir ama puabaSen hala Meitnitciddiye mi alıyon ababs
Erhan ben bşey ıstemıyorum borç harç aldım odedım Eva yı kardesım takılıyorum sana alınıcak bşey yok koy paranın hımmına düşmüşüz hepımızBen bir kere sana soz verdim de bende o paradan bir kuruş bile nasibimi alamadım gitti ama ben sana verdiğim sözü yerine getirecem elbet sözümüz yerde kalmicak
YooErhan ben bşey ıstemıyorum borç harç aldım odedım Eva yı kardesım takılıyorum sana alınıcak bşey yok koy paranın hımmına düşmüşüz hepımız
İlk kez doğru konuştu içerken daha dogru konuşuyor helal puahaErhan ben bşey ıstemıyorum borç harç aldım odedım Eva yı kardesım takılıyorum sana alınıcak bşey yok koy paranın hımmına düşmüşüz hepımız
Sabah hatırlamamİlk kez doğru konuştu içerken daha dogru konuşuyor helal puaha
Erhan ben bşey ıstemıyorum borç harç aldım odedım Eva yı kardesım takılıyorum sana alınıcak bşey yok koy paranın hımmına düşmüşüz hepımız
Onu biliyorum o yüzden anin tadını çıkarayım bari puhhaaSabah hatırlamam
Senın banın gelmısOnlar arkadan havlar lar rav rav rav
La senin 500 turk liran tekmi vardi bu kadar konuşuyordun puabaBattık erhan lâ aynı sevıyeye ındık
La 53₺ si vardı ne 500ğLa senin 500 turk liran tekmi vardi bu kadar konuşuyordun puaba
Iyı roll kestim az daha zorlasam özür dılıxektınLa senin 500 turk liran tekmi vardi bu kadar konuşuyordun puaba
Puhhaa bende en az bi 20k parasi var diye yol yapıyordum atamLa 53₺ si vardı ne 500ğ
20 k olsa sapsapın yanına gıdeırmPuhhaa bende en az bi 20k parasi var diye yol yapıyordum atam
58 çikti enayiCyber ilk per 60 alt
Kazandık mı58 çikti enayi
Biz böyle maç veririz bi sitede yatarsa diğerinde gelirBu nasıl maç ya her sıtede skor farklı