- 18,515
- 16,838
- 113
Eeee biz de çalışıyoruzÇalışıyoruz kardeşim yatmıyoruz
Eeee biz de çalışıyoruzÇalışıyoruz kardeşim yatmıyoruz
Hocam gece gece neden bu kadar uzun yazıyorsun okuyamıyoruz hocamSöyleriz dost. İşin şakası bir yana bu slotta oynadığın an o şanslı beti bulabilmek önemli. Mesela 10 betten farm atiosun ne ara ödeme verir ne ara çarpan atar. 3e indiriyorsun farzı misal çat ara ödemeler vermeye baslio veya sürekli bonusa girmeye yaklasio falan. Kasan bitmeden o şanslı beti yakaladığın an en kötü zaten anaparan ara ödemelerle 5-6x olur hocam
Sole macı@Metings1905 kalanka spora geç acil maç var
İyi kardeşim senden noluyorNoluyo la burada Salih uyanık Calypso’da 20K var, metin yatırım yapmış hatunla buluşmuş noluyo aq
Aynen öyle o bet çok önemli benim geçen ikiside 36 betti mesela ve ikisi arka arkaya satın alımSöyleriz dost. İşin şakası bir yana bu slotta oynadığın an o şanslı beti bulabilmek önemli. Mesela 10 betten farm atiosun ne ara ödeme verir ne ara çarpan atar. 3e indiriyorsun farzı misal çat ara ödemeler vermeye baslio veya sürekli bonusa girmeye yaklasio falan. Kasan bitmeden o şanslı beti yakaladığın an en kötü zaten anaparan ara ödemelerle 5-6x olur hocam
FerdikadiogluHiç tavsiye etmem
TabiEeee biz de çalışıyoruz
Hocam ne kadar para buldunuz da mesajlara cevap vermemeye başladınız merhabaİyi kardeşim senden noluyor
Cyber ilk per 60 altSole macı
EfendimFerdikadioglu
Vbet cyber yok laCyber ilk per 60 alt
Bir kerede fakirlere etiket at kardeşim 😀@Calypso13 nerdesin
Betco değil mi nasıl yok neyse kasam kaçVbet cyber yok la
Fakir yok ki, konunun dengeleri sürekli değişiyorBir kerede fakirlere etiket at kardeşim 😀
Abe sıcağtırBu saatte uyanik olanin ya parasi vardir ya da dizi izliyodur bizimkisi 2.
Sıfırlayınca gelip yazacaksan hiç yazma kardeşim. Benim peder hep şey derdi benim akrabalar tam tavuk gibi. Bana bokunu elaleme yumurtasını verirler diyeDemin yarım saat içinde 120₺ yi 16k yaptım, 16k parayı da aynı oyunda sıfırladım. Akillanmiyoruz amk...
Ben kaldım kardeş ben kaldımFakir yok ki, konunun dengeleri sürekli değişiyor
Hocam artik hic ilgolenmiyom slotla şans işi tamamiyla ve bizimde şansimiz sifirSöyleriz dost. İşin şakası bir yana bu slotta oynadığın an o şanslı beti bulabilmek önemli. Mesela 10 betten farm atiosun ne ara ödeme verir ne ara çarpan atar. 3e indiriyorsun farzı misal çat ara ödemeler vermeye baslio veya sürekli bonusa girmeye yaklasio falan. Kasan bitmeden o şanslı beti yakaladığın an en kötü zaten anaparan ara ödemelerle 5-6x olur hocam