Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet LOSER`S

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
24,182
22,703
113
Söyleriz dost. İşin şakası bir yana bu slotta oynadığın an o şanslı beti bulabilmek önemli. Mesela 10 betten farm atiosun ne ara ödeme verir ne ara çarpan atar. 3e indiriyorsun farzı misal çat ara ödemeler vermeye baslio veya sürekli bonusa girmeye yaklasio falan. Kasan bitmeden o şanslı beti yakaladığın an en kötü zaten anaparan ara ödemelerle 5-6x olur hocam
Hocam gece gece neden bu kadar uzun yazıyorsun okuyamıyoruz hocam

askorpinoz

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,856
1,458
113
Demin yarım saat içinde 120₺ yi 16k yaptım, 16k parayı da aynı oyunda sıfırladım. Akillanmiyoruz amk...

Mrlbra

🅔🅛🅩🅔🅜
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,435
23,079
113
Söyleriz dost. İşin şakası bir yana bu slotta oynadığın an o şanslı beti bulabilmek önemli. Mesela 10 betten farm atiosun ne ara ödeme verir ne ara çarpan atar. 3e indiriyorsun farzı misal çat ara ödemeler vermeye baslio veya sürekli bonusa girmeye yaklasio falan. Kasan bitmeden o şanslı beti yakaladığın an en kötü zaten anaparan ara ödemelerle 5-6x olur hocam
Aynen öyle o bet çok önemli benim geçen ikiside 36 betti mesela ve ikisi arka arkaya satın alım

butragueno

BASKETÇİ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
80,244
53,079
113
Hocam artik hic ilgolenmiyom slotla şans işi tamamiyla ve bizimde şansimiz sifir