- 29,320
- 29,314
- 113
Acaba dagittimi gelecek gece gece heyecan yaptım şimdi puahahBanka da mı para tutuluyor sadece
Acaba dagittimi gelecek gece gece heyecan yaptım şimdi puahahBanka da mı para tutuluyor sadece
8 betten farm at şimdiGümbür gümbür gelıyoruz salıhımmm
Yok sakın beklemeyin sjsjsjs metine oyım mu öneririm aq basbbsAcaba dagittimi gelecek gece gece heyecan yaptım şimdi puahah
Vala bizim tekelci maalesef öyle çalışmıyor dost 🤣Senin paraya ihtiyacın yokki hocam senin gönül zengin zaten puahah
Yada çalışıyordur biz 3Bu saatte uyanik olanin ya parasi vardir ya da dizi izliyodur bizimkisi 2.
Paran yok tescillendi o zmana atam olsun paran yoksa da seviyoruz seniYok sakın beklemeyin sjsjsjs metine oyım mu öneririm aq basbbs
Adamsın 1 k yapsam yeter kankamSen bizi dinle biz seni zengin ederiz aslanım
La gülme dün 3 defaa 8 betten farm atarken bonusa aldı para vermedi kesin sana verir8 betten farm at şimdi
750 bana 250 sana kankammm gece gece 200₺ kar etmiş olursun missAdamsın 1 k yapsam yeter kankam
Slot pişmanlıktır hocam rezil bir alanLa gülme dün 3 defaa 8 betten farm atarken bonusa aldı para vermedi kesin sana verir
sjsj sjsjsjsjLa gülme dün 3 defaa 8 betten farm atarken bonusa aldı para vermedi kesin sana verir
PuahhahaahabLa gülme dün 3 defaa 8 betten farm atarken bonusa aldı para vermedi kesin sana verir
Aynen atam seni biliyoz puajjaYada çalışıyordur biz 3
Slotu çözmüş bir adamLa gülme dün 3 defaa 8 betten farm atarken bonusa aldı para vermedi kesin sana verir
Biz selam verdik kardeşim ayrıca metin kankammm maks alacak şimdiO degil gündüz bir kisi yoktu gece gece herkes ayaklandı birden puaha
Pragmatik isyandaSlotu çözmüş bir adam
Spor da öyle dost gol basion boş kale kaçıo. Korner veriosun yarım saat korner atmio son dakka 1 korner atio tekten yatırıyor. Kart basiosun kerimcan durmaz sahadaymis gibi yumuşak oynuyorlar. Alt verion ilk yarı 3-1 veya 2-2 bitio puhahahSlot pişmanlıktır hocam rezil bir alan
Metin yapar ondan suphemiz yok zaten puahaBiz selam verdik kardeşim ayrıca metin kankammm maks alacak şimdi