- 31,262
- 28,841
- 113
100 bulky fruits 15-20 bet falan turboda 100 tur at bi. Oyun çok iyiSu çevrimi yapayim yarin iceriz
100 bulky fruits 15-20 bet falan turboda 100 tur at bi. Oyun çok iyiSu çevrimi yapayim yarin iceriz
BonustayzzzzzSeans ücretini alayım
Ne kadar atamSeans ücretini alayım
Max cekim 60k la gerek yokAklın varsa 500 betten çevir tek ekranda zaten 60k alırsın illaki bir tane güzel ekran gelir 100k çekim yaparsın beni dinle 500 altı çevirme betleri
Pqrasi yok suan hocam boşuna yorma kendini puababKardeşim o konuya gelince bir nevi destur almış oluyoruz ve yazma hakkımız doğuyor. O yazmadan yazmak atamızın lafının üzerine laf etmek demektir
1000usdNe kadar atam
Kim diyorPqrasi yok suan hocam boşuna yorma kendini puabab
285 lira hayırlı olsunBonustayzzzzz
Biz boş oyun önermeyiz calypso bizi dinlemesin dahaBonustayzzzzz
Para için yazsam mesaja yalvararak başlardım puhahahPqrasi yok suan hocam boşuna yorma kendini puabab
Banka hesabi 282 lira sen attın ya atamKim diyor
Sabah kim kaldıracak kardeşim biziHaftasonu
O oyun gayet güzel 2 defa Max aldım bu Gates of ftndenBiz boş oyun önermeyiz calypso bizi dinlemesin daha
Senin paraya ihtiyacın yokki hocam senin gönül zengin zaten puahahPara için yazsam mesaja yalvararak başlardım puhahah
Gümbür gümbür gelıyoruz salıhımmmBiz boş oyun önermeyiz calypso bizi dinlemesin daha
Banka da mı para tutuluyor sadeceBanka hesabi 282 lira sen attın ya atam
Herkes bı kaldıracak bulmuş,,sen bulamadinmi...Sabah kim kaldıracak kardeşim bizi
Eyw atam çok ihtiyac vardi gönderirsen sevinirim puaha1000usd
Sen bizi dinle biz seni zengin ederiz aslanımGümbür gümbür gelıyoruz salıhımmm
Daimon@Eyw atam çok ihtiyac vardi gönderirsen sevinirim puaha