- 22,435
- 23,079
- 113
Dm bakarsak zararlı çıkarsın kardeşim bakmahaşım hiç 😀Lan benim sana cevao vermedigim bir gun goremezsin. Ama sen don bi dmne bak ayyas herif shshshs ayyaslar dusun yakamdan
Dm bakarsak zararlı çıkarsın kardeşim bakmahaşım hiç 😀Lan benim sana cevao vermedigim bir gun goremezsin. Ama sen don bi dmne bak ayyas herif shshshs ayyaslar dusun yakamdan
Ben içmeden sarhoşum atam ole bir para kaybettim ki bunun acısını 1 ay yaşarim artik günleri degil aylari bile unuttum suan içim yanıyor su bile fayda etmiyor atammmSende mi extra içtin metin gibi
Sen ic ya aw. Icmeyince aciklma yaptirtiyon bana. cuta diyim sen anlYakanda değiliz olum ne yakası
Gates ftn63 tl ile cekım yapabilcehim oyun lütfen
Imkani yok shshshsDm bakarsak zararlı çıkarsın kardeşim bakmahaşım hiç 😀
Bugün alkol yok malesef dükkandahımSen ic ya aw. Icmeyince aciklma yaptirtiyon bana. cuta diyim sen anl
Su çevrimi yapayim yarin icerizBugün alkol yok malesef dükkandahım
Giriyorum ortagızGates ftn
Giden gitmiştir gittiği gün birmiştir kardeşim 😀Ben içmeden sarhoşum atam ole bir para kaybettim ki bunun acısını 1 ay yaşarim artik günleri degil aylari bile unuttum suan içim yanıyor su bile fayda etmiyor atammm
Dıgıdık dıgıdık dehhSu çevrimi yapayim yarin iceriz
Hosgeldin hocam atam konuda olmasa slm da vermicen galiba puahahSa kızlar
As hocam ve bye slota kacarSa kızlar
Aynen çok iyi rahatladim atam varolGiden gitmiştir gittiği gün birmiştir kardeşim 😀
Aklın varsa 500 betten çevir tek ekranda zaten 60k alırsın illaki bir tane güzel ekran gelir 100k çekim yaparsın beni dinle 500 altı çevirme betleriSu çevrimi yapayim yarin iceriz
Seans ücretini alayımAynen çok iyi rahatladim atam varol
Kardeşim o konuya gelince bir nevi destur almış oluyoruz ve yazma hakkımız doğuyor. O yazmadan yazmak atamızın lafının üzerine laf etmek demektirHosgeldin hocam atam konuda olmasa slm da vermicen galiba puahah
JasksjsksjjssKardeşim o konuya gelince bir nevi destur almış oluyoruz ve yazma hakkımız doğuyor. O yazmadan yazmak atamızın lafının üzerine laf etmek demektir
Puahhah aynen 500 bet kriz geçirdim suanAklın varsa 500 betten çevir tek ekranda zaten 60k alırsın illaki bir tane güzel ekran gelir 100k çekim yaparsın beni dinle 500 altı çevirme betleri
Size diyor beylerSa kızlar