Bonus kaldırıldı kanka oradan 0ız şu an konuşanlar izliyom@egehandro canım kardeşim öyle uzaktan gülme approved oldu mu olmadı mı onu söyle
Kıral vicdan azabı gibi çökme konuya sal artık yalvarıyorum
Bı sıçma hikayeni anlatır mısınBonus kaldırıldı kanka oradan 0ız şu an konuşanlar izliyom
Salaksın puahahBı sıçma hikayeni anlatır mısın
Kanka bonus devam ama sadece slot yapmışlar fark etmedik son çekim patladı, kalan parayı da yatırdık kaybettik bir miktar trump coin aldıkBı sıçma hikayeni anlatır mısın
Anladim kiralYatırıma ek spın konusuydu o kıral bırı cekımını paylasmıs bu sıte odedı demıs bıkac kısı nıe buraya paylastın demıstı bende bu bılgıye cok ıhtıyacımız vrdı yzdım gıttı butun yorumları benı uyardı
Puahahha Polonya yi inlettim suanKıral vicdan azabı gibi çökme konuya sal artık yalvarıyorum
Senın sıcma hıkayen bısıkletle polısten ceza yemek olabılırBı sıçma hikayeni anlatır mısın
Polonya zaten gece gündüz inliyor dostPuahahha Polonya yi inlettim suan
Metincim ben basit adamım benim başıma gelebilecek en büyük olay budurSenın sıcma hıkayen bısıkletle polısten ceza yemek olabılır
Vardır illaki yazmazsın utancındanMetincim ben basit adamım benim başıma gelebilecek en büyük olay budur
2 defa mahkemeye çıktımVardır illaki yazmazsın utancından
Ben anlatımmı 😅2 defa mahkemeye çıktım
Tabi kiBen anlatımmı 😅
Hocam sen nasil bi adamsin ya senlen evlenen insan çok şanslı olacak bencePolonya zaten gece gündüz inliyor dost
Facede konuştuğum kız vardı adı fatoş akça bıde arkadaşın annesı vardı fatoş ....Tabi ki
Sanmam dost benle her çıkan beddua ederek ayrılıyor puhahahHocam sen nasil bi adamsin ya senlen evlenen insan çok şanslı olacak bence
Puhahahahahahaah ula bunu adama açıklasan adam gene tatmin olmaz. Umarım kadın kimseye söylememiştirFacede konuştuğum kız vardı adı fatoş akça bıde arkadaşın annesı vardı fatoş ....
Fatoş akçay'a naber kız dedım evdeyım dedı dedım suyu ısıt gelıyorum dedıkı ne saçmalıyorsun metın ulan bır baktım meğer arkadaşın annesıne yazmısım
Bir de isimleri vermiş, kadın kumara düşüp buralarda takılıyorsa ismini görünce kulaktan bi sıcaklık girmiştirPuhahahahahahaah ula bunu adama açıklasan adam gene tatmin olmaz. Umarım kadın kimseye söylememiştir